OFICIALII BRITANICI: "Există dovezi că trombozele apărute în urma vaccinării cu Astrazeneca apar mai des la femei"

A.P.
Internaţional / 7 mai 2021

"Există dovezi că trombozele apărute în urma vaccinării cu Astrazeneca apar mai des la femei"

Există dovezi care afirmă că trombozele provocate în cazuri rare de vaccinul pentru Covid-19 al AstraZeneca au apărut mai mult la femei decât la bărbaţi, potrivit autorităţii britanice de reglementare a medicamentelor, care a adăugat că diferenţa de incidenţă este mică, transmite Reuters, citat de news.ro.

Oficialii britanici au afirmat anterior doar că incidenţa cheagurilor era legată de vârstă şi că nu a fost stabilită o legătură cu sexul, menţionând că mai multe femei au fost vaccinate decât bărbaţii.

"Există acum unele dovezi că rata de incidenţă raportată este mai mare la femei în comparaţie cu bărbaţii, deşi acest lucru nu se observă la toate grupele de vârstă şi diferenţa rămâne mică", a declarat Agenţia de reglementare a medicamentelor şi a produselor medicale (MHRA) în actualizările sale săptămânale privind cheagurile.

S-a examinat vaccinul AstraZeneca pe tema apariţiei, foarte rare, a unor cheaguri de sânge, cu o incidenţă mai mare la persoanele mai tinere.

Unele ţări, inclusiv Marea Britanie, au recomandat ca doar persoanele peste o anumită vârstă să fie vaccinate. În ultimele cifre săptămânale, MHRA a arătat că incidenţa cazurilor de cheaguri şi a unor niveluri scăzute de trombocite a fost de 10,5 pe milion de doze, comparativ cu 9,3 pe milion săptămâna trecută. Au existat 242 de cazuri de formare de cheaguri, dintre care 6 au apărut după a doua doză.

Până la 28 aprilie, în Marea Britanie au fost vaccinate cu prima doză de vaccin al AstraZeneca 22,6 milioane de persoane, iar 5,9 milioane cu ambele doze.

"Recomandarea rămâne că beneficiile vaccinului depăşesc riscurile pentru majoritatea oamenilor", a afirmat MHRA.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. am vazut filmulete recente cu personal venit sa vaccineze pe indieni (!) ... erau luati la bataie si se aruncau pietre din pavaj dupa ei .... si erau amenintati sa plece imediat ca nimeni nu vrea sa se vaccineze.

    astept cu un zambet sagalnic vaccinarea obligatorie in Romania :) ....  

    O SA NE DISTRAM BINE !  

     

    Hai Citule, fa greseala sa bagi vaccinare obligatorie! Dai foc la societate in chiar acea secunda!  

    Hai, fa-o ! :) Inchide acest vis urat de aparenta libertate neocomunista si neobolsevica din ultimii 30 de ani!  

    Toate piesele de puzzle sunt la locul lor, hai declanseaza demolarea cancerului neobolsevic ce chinuieste Romania de 30 de ani!  

    1. Down with the sickness, amigo! :)

      Au iesit oameni in mod natural in toate orasele tarii sa demonstreze la 12 noaptea cand s-a bagat regula cu intrat in case la 20 si inchiderea magazinelor pe la 18.  

      Va dati seama ce va iesi daca se baga vaccinare obligatorie sau daca sunt furate drepturi naturale celor ce nu se vaccineaza nu?  

      Satanistilor, o sa va joace romanii in picioare de o sa sara carnea de pe voi si o sa va crape paraind toate oasele craniilor voastre!  

      Banksterii CHF:

      "Clientul vine la bancă și cere un împrumut în lei. Banca ia dosarul și, după analize îndelungate vine verdictul: „Ne pare rău. Dar nu vă încadrați în plafonul de 30% din venituri pentru plata ratei dumneavoastră”. 

      În acest moment, omul descumpănit dă să plece sau cere sfatul angajatului de la bancă. Banca, prin angajatul său, îl bate pe umăr și îi spune: „Nu știu dacă știți, dar în portofoliul nostru avem și posibilitatea să vă oferim creditul in CHF, aici, datorită stabilității monedei dată de faptul că este expresia monetară a unei economii stabile..... bla... bla... bla... vă încadrați în limitele de plafon impuse de BNR”. 

      Neprezentând moneda CHF ca o monedă de risc valutar sau de refugiu în caz de criză financiară, ci reprezentând expresia unei economii stabile, clientul a fost indus în eroare.

      Unii din acei angajatzi lipsitzi de profesionalism shi morala delireaza acum pe Bursa. 

    "The phase 2/3 trial conducted in the United Kingdom was designed to assess the possibility of asymptomatic spread of SARS-CoV-2 through vaccinated individuals. Each participant self-administered nose or throat swabs every week. Asymptomatic infections were detected among 29 participants (0.9%) in the vaccine group and 40 participants (1.2%) in the control group, indicating an efficacy of 27.3% (95% CI, -17.2% to 54.9%) against asymptomatic SARS-CoV-2."

    Cei vaccinati cu AstraZeneca intr-un studiu din UK s-au infectat (1%) aproape la fel de mult ca si cei nevaccinati (1.2%). Prin urmare, toata povestea cu certificat verde si cu neaplicarea carantinei pentru cei vaccinati este o ANTI-STIINTA. Este o idiotenie. Cei vaccinati sunt la fel de purtatori de virus ca si cei nevaccinati. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb