OKI numeşte un nou distribuitor pentru piaţa românească

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 19 iunie 2009

OKI, companie ce activează pe piaţa mondială a soluţiilor de telecomunicaţii, numeşte un nou distribuitor pe piaţa românească - "RHS Company". Prin acest parteneriat, OKI Printing Solutions vizează creşterea cotei de piaţă deţinute în România şi facilitarea accesului la cele mai moderne soluţii japoneze de printing.

Prezentă în România de peste un deceniu, OKI Printing Solutions îşi propune consolidarea poziţiei deţinute pe piaţa locală, precum şi creşterea nivelului de notorietate a brandului, în rândul publicului-ţintă, business-to-business. În acest scop, compania se axează pe dezvoltarea unei reţele de distribuţie puternice şi stabile.

"În ultimii ani, OKI a fost prezentă în special pe segmentul corporate, adresat exclusiv companiilor, de aceea aveam nevoie de un partener stabil şi de încredere, cu experienţă şi cunoştinţe vis-a-vis de piaţa canalelor de distribuţie. Un astfel de partener, care beneficiază şi de o reţea de distribuţie extinsă la nivel naţional, va asigura promovarea şi livrarea produselor noastre în cele mai importante centre de business, la nivelul întregii ţări. Piaţa specializată din România este în plină dezvoltare, de aceea plănuim să investim mai mult în canalele noastre de distribuţie, pentru a facilita intrarea produselor noastre pe pieţele din întreaga ţară", a declarat Wojciech Puchalski, General Manager CEE Export Department al OKI Printing Solutions.

"RHS Company" este un furnizor român de componente, accesorii şi sisteme IT, cu reprezentanţe în Bucureşti şi în alte zece oraşe importante din România, asigurând astfel accesul facil al companiilor din întreaga ţară la soluţiile profesionale de printing oferite de OKI. În plus, RHS este membru al Asociaţiei Producătorilor şi Distribuitorilor de Echipamente de Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor (APDETIC).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb