"Omnitek Soft" oferă site-uri gratuite pentru organizaţiile non-profit

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 22 octombrie 2008

De la începutul lunii octombrie, "Omnitek Soft" pune gratuit la dispoziţia organizaţiilor non-profit site-uri web realizate profesionist pe platforma Easytek. În această categorie intră organizaţii fără posibilităţi financiare cu scopuri de întrajutorare, organizaţii caritabile, azile de bătrâni, orfelinate, anunţă George Bratan, director tehnic Omnitek Soft, printr-un comunicat de presă remis redacţiei.

În luna iunie a acestui an, compania Omnitek a lansat pe piaţa din România platforma de dezvoltare web Easytek. Aceasta este un pachet integrat, simplu de utilizat, cu ajutorul căruia orice companie mică sau mijlocie poate avea un site de prezentare în 10 minute. Acesta a fost în realitate termenul folosit la testarea produsului, pentru că s-a dorit dezvoltarea unui program pe care să-l poată utiliza toată lumea.

Noutatea acestui serviciu dedicat IMM-urilor constă în faptul că cei ce doresc să-şi creeze propriul site nu trebuie să cunoască nici un fel de limbaj de programare pentru realizarea acestuia. Secţiunea de administrare este uşor de folosit, iar detaliile paginilor se pot aranja într-un mediu similar programului Microsoft Word. Pe scurt, oricine are cunoştinţe de utilizare a documentelor în Microsoft Word nu va întâmpina dificultăţi în configurarea propriului site cu ajutorul platformei EasyTek.

Principalul avantaj oferit de utilizarea EasyTek este faptul că elimină relaţiile de dependenţă dintre client şi firmă de dezvoltare software. Astfel, utilizatorii acestui serviciu nu mai depind de nimeni pentru a aduce modificări zilnice site-ului. Practic, se accesează zona de administrare a site-ului, se selectează pagina ce trebuie modificată şi se aduc modificările de rigoare, totul în numai câteva minute.

"O altă noutate oferită de compania noastră constă în deschiderea unei reţele de afiliere. Toţi cei interesaţi de a distribui produsele noastre, au posibilitatea să ne devină parteneri, beneficiind de un procent important din profit. Pentru aceasta e suficientă completarea formularului de afiliere existent pe pagina noastra web", a adăugat George Bratan.

Omnitek Soft oferă celor interesaţi servicii complete, de la hosting, înregistrare domeniu .ro/.com, configurări de rigoare, instalarea platformei EasyTek, câteva modele de design, până la introducerea conţinutului paginilor, astfel încât participarea utilizatorilor poate fi efectiv nulă.

În lunile iunie-iulie 2008 Omnitek Soft a realizat un studiu pe un eşantion de 2.140 de IMM-uri (micro, mici şi mijlocii) ce activează în întreaga economie, din toate regiunile de dezvoltare ale ţării, rezultând că doar circa 55,34% dintre acestea deţin site-uri proprii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb