OMV Petrom şi Auchan România au deschis 200 de magazine MyAuchan în staţiile Petrom

G.D.
Companii / 13 iulie 2022

OMV Petrom şi Auchan România au deschis 200 de magazine MyAuchan în staţiile Petrom

OMV Petrom şi Auchan Retail România au deschis 200 de magazine MyAuchan în staţiile Petrom, jumătate din numărul total convenit de cei doi parteneri, conform unui comunicat remis redacţiei. Începând cu 2021, proiectul a fost accelerat, astfel încât finalizarea lui să poată avea loc cu un an mai devreme, în 2023. În acest an, vor mai fi inaugurate încă aproximativ 80 de magazine de proximitate în staţiile Petrom.

Potrivit sursei citate, integrarea magazinelor MyAuchan se face concomitent cu modernizarea aspectului staţiilor marca Petrom, iar bugetul comun al celor două companii pentru acest proiect se ridică la 50 de milioane de euro.

Pentru a marca deschiderea celor 200 de magazine, în perioada 11 - 24 iulie 2022, în toate staţiile Petrom cu magazine MyAuchan, va fi organizată o campanie promoţională pentru clienţi, cu 200.000 de premii instant şi alte premii acordate prin tragere la sorţi: 200 premii constând în vouchere în valoare unitară de 200 lei pentru cumpărături pe auchan.ro sau pentru carburant în staţiile Petrom şi marele premiu în valoare de 10.000 euro. Clienţii pot participa la campanie achiziţionând produse de minim 50 lei.

Radu Căprău, membru al Directoratului OMV Petrom, responsabil pentru activitatea de Rafinare şi Marketing: "Este primul parteneriat de acest fel din România şi mă bucur că am pornit la drum cu partenerii de la Auchan. Clienţii noştri apreciază atât oferta diversificată de produse, cât şi noul aspect modern al locaţiilor noastre. Vom continua să îmbunătăţim experienţa de cumpărături în reţeaua de staţii Petrom în paralel cu diversificarea ofertei de mobilitate."

Ionuţ Ardeleanu, Director General Auchan Retail România: "Proiectul nostru comun a avansat foarte bine, graţie excelentei colaborări a echipelor implicate din OMV Petrom, Auchan şi din staţii, iar astăzi românii din 130 de localităţi se pot bucura de o nouă experienţă la cumpărături, de produsele şi avantajele MyAuchan, în cele 200 de staţii modernizate.

Le mulţumim clienţilor care ne-au trecut pragul până acum, dar şi partenerilor noştri OMV Petrom, alături de care ne propunem să continuăm remodelările în acelaşi ritm accelerat."

Magazinele MyAuchan oferă clienţilor o gamă variată de până la 1.800 de produse la un raport calitate-preţ avantajos. Aceasta cuprinde atât produse pentru consum imediat, cât şi pentru acasă, produse proaspete şi congelate, băuturi, cafea proaspătă, aperitiv sărat, dulciuri, produse de băcănie şi non-alimentare, precum cosmetice, detergenţi, jucării, produse pentru copii şi accesorii auto.

În plus, peste 110 magazine includ şi zone dedicate Costa Coffee, ca parte a unui parteneriat amplu ce presupune integrarea acestui concept la nivel naţional. Pe lângă gama variată de produse, clienţii pot beneficia în magazinele MyAuchan şi de o serie de servicii utile, precum posibilitatea de a-şi plăti taxe de drum/pod şi vignete, servicii de transfer de bani şi de plată a utilităţilor, se menţionează în comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. o fi adevarat ca exista o prima de 200000 euro pe 3 oameni ? Ca prima de realizare

    1- Radu Caprau 

    "2-Ion Daniel

    3-....Marketing + Co 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb