Ookla Speedtest:  "Vodafone România are cea mai rapidă reţea mobilă 4G, în 2017"

Ziarul BURSA #Companii / 6 februarie 2018

"Vodafone România are cea mai rapidă reţea mobilă 4G, în 2017"

Vodafone România este cea mai rapidă reţea mobilă de generaţie 4G din ţară, potrivit testelor efectuate de utilizatorii din România pe conexiuni 4G, 4G+ şi 4.5G (LTE) în 2017 cu ajutorul Speedtest by Ookla, aplicaţie de testare şi analizare a vitezei de internet. Rezultatele a pes­te 1,15 milioane de teste efectuate de utilizatorii de comunicaţii mobile din România în perioada ianuarie-decembrie 2017 arată că reţeaua de generaţie 4G (LTE) a Vodafone România oferă cele mai mari viteze medii de descărcare (download) şi încărcare (upload) a datelor mobile, precum şi cea mai mică întârziere medie (latency) în transmiterea datelor mobile.

Datele colectate de către Ookla Speedtest Inteligence prin intermediul testelor efectuate de utilizatori cu ajutorul aplicaţiei Speedtest pentru verificarea performanţei conexiunilor de generaţie 4G (LTE) în perioada ianuarie-decembrie 2017 arată că Vodafone România are o valoare medie a vitezelor cu cel puţin 12% mai mare pentru încărcarea de date (upload) şi cu aproape 7% mai mare pentru descărcarea de date (download) în comparaţie cu orice alt operator de comunicaţii de date mobile din ţară.

Ookla este lider mondial în testarea performanţei conexiunilor de internet şi în diagnoza reţelei, la iniţiativa utilizatorilor. Cu peste zece milioane de teste efectuate în fiecare zi şi peste 20 de miliarde de teste înregistrate până în prezent, Speedtest oferă o imagine asupra performanţei şi accesibilităţii reţelelor de internet la nivel mondial.

Recent, reţeaua Vodafone România, Supernet 4.5G, a fost certificată drept cea mai performantă reţea mobilă din România pentru al patrulea an consecutiv, obţinând cel mai mare punctaj total pentru calitatea şi performanţa serviciilor sale de voce şi date mobile, în urma testării tuturor reţelelor mobile din Român­ia de către auditorul independent P3 communications, în noiembrie şi de­cembrie 2017. Totodată, operatorul a obţinut cel mai mare scor pentru serviciile de date mobile şi oferă cea mai bună experienţă de navigare pe internet şi de utilizare YouTube în comparaţie cu ceilalţi operatori.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. Vodafone Group are divizii în 26 de ţări, 49 de reţele mobile partenere şi operaţiuni de broadband fix în 19 ţări. La 31 decembrie 2017, Vodafone Group avea 529,1 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 19,3 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzând India şi toţi clienţii Vodafone din entităţile create în urma unor fuziuni şi asocieri.

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5377
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2959
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9394
Gram de aur (XAU)Gram de aur381.7979

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb