Opt companii româneşti sunt incluse în cea mai recentă ediţie a Deloitte EMEA Technology Fast 500

F.D.
Companii / 22 iulie

Andrei Ionescu, Consulting Market Leader, Deloitte România

Andrei Ionescu, Consulting Market Leader, Deloitte România

Redbee Software, DRUID, Questo, Ascendia, FintechOS, Pentest-Tools.com, Kinderpedia şi Nestor sunt cele opt companii româneşti incluse în cea mai recentă ediţie a Deloitte EMEA Technology Fast 500, clasamentul companiilor de tehnologie cu cea mai rapidă creştere din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Redbee Software, clasată pe locul 65 în topul Deloitte EMEA Technology Fast 500, este specializată în soluţii software web şi mobile care utilizează tehnologii de ultimă oră şi a dezvoltat o aplicaţie care face previziuni legate de evoluţia bursei pentru a ajuta utilizatorii să-şi definească strategiile de investiţii şi să sporească încrederea din partea investitorilor. DRUID, specializată în dezvoltarea de asistenţi virtuali inteligenţi dedicaţi proceselor complexe din organizaţii, ocupă locul 207. Questo, care se află pe locul 282, a creat o platformă pentru jocuri desfăşurate în aer liber, iar Ascendia, care a creat instrumente de e-learning utilizate atât în sectorul privat, cât şi în cel public, s-a clasat pe locul 286. Următoarele companii româneşti recunoscute de clasament sunt FintechOS, pe locul 289, care dezvoltă soluţii digitale pentru industria financiară, şi Pentest-Tools.com, care a creat o platformă bazată pe servicii de tip cloud cu ajutorul căreia se pot efectua teste de penetrare şi de evaluare a vulnerabilităţilor, pe locul 309. Kinderpedia, care a creat o soluţie completă de comunicare şi management pentru şcoli şi grădiniţe, ocupă locul 370, în timp ce Nestor, cunoscut şi sub numele de Marionette Studio, care a dezvoltat o platformă care sprijină angajaţii în procesul de dezvoltare, ocupă locul 421.

"Realizările acestor companii contribuie semnificativ la consolidarea poziţiei României pe harta europeană a ţărilor care oferă oportunităţi pentru start-upurile din domeniul tehnologiei. Recunoaşterea primită de acestea în clasamentul efectuat la nivelul EMEA arată că ecosistemul local continuă să se dezvolte şi a ajuns să cuprindă numeroşi jucători care activează acum la nivel internaţional. Felicitări pentru efortul depus, pentru că inovează permanent, sunt dedicaţi excelenţei şi pentru rezistenţa lor în faţa provocărilor pe care le au de depăşit", a declarat Andrei Ionescu, Consulting Market Leader, Deloitte România, coordonatorul local al programului Deloitte CE Fast 50.

Câştigătorii EMEA Fast 500 au fost selectaţi pe baza creşterii procentuale a veniturilor din anii financiari 2019-2022. Rata medie de creştere a companiilor incluse în această ediţie a competiţiei este de 1.931%.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb