Oracle a inaugurat un nou sediu de birouri în Capitală

A.C.
Companii #Imobiliare / 20 mai 2014

Oracle a inaugurat un nou sediu de birouri în Capitală

Preşedintele Oracle, Safra Catz, a deschis official, ieri, în Bucureşti un nou sediu de birouri al companiei din Floreasca Park, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Floreasca Park este un ansamblu de clădiri ecologice de înaltă tehnologie, prevăzut cu soluţii verzi precum pompa geotermală pentru încălzire şi răcire, materialele ecologice şi fără chimicale folosite pentru pereţi şi podele, un sistem complex de umbrire, o grădină destinată biodiversităţii precum şi soluţii tehnice de economisire a apei şi electricităţii în întregul imobil, potrivit comunicării.

Noua clădire consolidează două alte locaţii Oracle din zonă şi poate găzdui 2.500 de angajaţi.

Compania mai deţine birouri şi în Nusco Tower.

Oracle operează în România din anul 1992. Deschiderea primelor centre de servicii şi tehnologii Oracle în Bucureşti în februarie 2004 reprezintă o investiţie majoră pentru Oracle România.

Oracle România deţine centre de servicii la nivel mondial care îndeplinesc diferite sarcini regionale şi globale, cum ar fi funcţii de resurse umane, financiare sau administrative, suport de produs pentru utilizatorii Oracle din întreaga lume, suport pentru partenerii Oracle din regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa), dezvoltare de software, suport pentru serviciile de reînnoire şi pentru vânzările Oracle University pentru regiunea EMEA.

Preşedintele companiei, Safra Catz: "Prezenţa noastră în Bucureşti este semnificativă, iar munca pe care echipele noastre o fac aici este extrem de valoroasă pentru compania noastră şi pentru clienţii şi partenerii noştri. Extinderea noastră în Bucureşti semnalează succesul nostru în regiune şi angajamentul de a avea o contribuţie pozitivă la economia românească".

Sorin Mîndruţescu, country leader Oracle România a afirmat: "Suntem încântaţi să dezvăluim cel mai nou spaţiu de birouri din Bucureşti şi să stabilim standarde ecologice înalte în regiune. Ne-am propus să angajăm cei mai buni buni şi capabili profesionişti, iar această nouă facilitate ne va ajuta să creştem şi să prosperăm în România".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb