Oracle cumpără Lodestar

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 25 aprilie 2007

REDWOOD SHORES, Calif., 24 aprilie 2007 - Oracle a anunţat astăzi că va achiziţiona Lodestar Corporation, o companie de elită care furnizează soluţii de contorizare şi software pentru sectorul de utilităţi. Combinarea produselor complementare ale companiei Lodestar cu suita Oracle de aplicaţii pentru utilităţi, achiziţionate prin intermediul SPL WorldGroup şi oferite acum de divizia Utilities Global Business Unit de la Oracle, subliniază intenţia Oracle de a se adresa mai puternic sectorului de utilităţi.

"Prin adăugarea produselor Lodestar în portofoliul său, Oracle intenţionează să furnizeze cea mai complexă suită de sisteme operaţionale pentru toate segmentele din sectorul utilităţilor, combinând managementul contorizării, profile de estimare a consumului, stabilire de preţuri, marketing, vânzări, suport pentru clienţi, facturare, analiză şi management al reţelelor, managementul forţei de muncă, active şi tranzacţii business-to-business," a spus Larry Hagewood, vicepreşedinte şi director general al diviziei Oracle Utilities Global Business Unit. "Oracle facilitează controlul asupra utilităţilor prin simplificarea infrastructurii acestora, oferind o privire mai realistă asupra companiei prin eficientizarea proceselor şi creşterea loialităţii şi a satisfacţiei clientului. Estimăm că soluţiile noastre cumulate vor ajuta la transformarea utilităţilor în infrastructuri extrem de competitive care să creeze avantaj competitiv pentru clienţii noştri".

"Pentru clienţii, partenerii, acţionarii şi angajaţii Lodestar, începe o etapă interesantă în evoluţia companiei", a spus Chris Hamilos, Preşedinte şi CEO Lodestar. "Sinergiile dintre suitele de produse de la Oracle şi Lodestar, la care se adaugă capacitatea Oracle de cercetare şi dezvoltare, ne vor permite să ne perfecţionăm produsele. Este o tranzacţie care aduce beneficii pentru ambele părţi şi care va aduce inovaţii în industria de utilităţi".

Tranzacţia este supusă condiţiilor aferente şi este estimată a se finaliza în mai 2007. Nu au fost dezvăluite detaliile financiare. După finalizarea tranzacţiei, angajaţii Lodestar se vor alătura diviziei Oracle, Utilities Global Business Unit. Mai multe informaţii puteţi găsi la http://www.oracle.com/lodestar.

Despre Oracle

Oracle este cea mai mare companie de software pentru mediul enterprise din lume. Informaţii suplimentare despre Oracle pot fi obţinute de la adresa www.oracle.com.

Mărci înregistrate

Oracle, JD Edwards, PeopleSoft şi Siebel sunt mărci înregistrate ale Oracle Corporation şi/sau ale partenerilor săi. Alte nume pot fi mărci înregistrate ale proprietarilor lor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb