Oradea Shopping City, deţinut de o firmă a lui Gabriel Popoviciu, se deschide pe 14 octombrie

F.A.
Ziarul BURSA #Companii / 21 septembrie 2011

Oradea Shopping City, deţinut de firma Shopping Center Holding, controlată de omul de afaceri Gabriel Popoviciu, va fi deschis pe 14 octombrie, Eponge kids, Cacharel şi US Polo fiind printre cei mai noi chiriaşi ai mall-ului. "Pe măsură ce ne apropiem de momentul deschiderii Oradea Shopping City interesul mărcilor puternice pentru a fi prezente în formula de retail creşte. Eponge kids, Cacharel şi US Polo au confirmat recent prezenţa în centrul comercial", a declarat Bogdan Jigman, directorul general al Oradea Shopping City.

Mall-ul va cuprinde un cinematograf 3D Cortina Digiplex cu şase săli şi 960 de locuri, clubul Cortina Bowling cu opt piste echipate similar celor de la campionatele mondiale, Cortina pool, un spaţiu de jocuri video, sală de fitness, o zonă rezervată petrecerilor private şi numeroase cafenele, precum şi un spaţiu de joacă pentru copii.

Oradea Shopping City are o suprafaţă totală de 30.000 metri pătraţi, din care 22.000 metri pătraţi sunt destinaţi spaţiilor comerciale, 6.000 metri pătraţi zonei de divertisment şi 2.000 metri pătraţi pentru food court. Mall-ul este distribuit pe două niveluri. Centrul comercial va dispune de o parcare cu 1.000 de locuri.

Centrul comercial, iniţial denumit Tiago Mall, a fost vândut în luna iunie 2010 în cadrul unei licitaţii pentru 30,5 milioane de euro plus TVA, reprezentând 85% din valoarea de evaluare, către societatea Shopping Center Holding. MLS Proiect Oradea, subsidiară a grupului irlandez Mivan, a fost dezvoltatorul proiectului, care însă a intrat în insolvenţă, astfel că proiectul, finalizat în proporţie de 80% a fost scos la vânzare.

În toamna anului trecut, noul proprietar anunţa investiţii de încă 20 de milioane de euro în transformarea proiectului, care urma să fie inaugurat în primăvara acestui an. La Oradea urmează să mai fie deschise alte două proiecte de retail. În toamnă dezvoltatorul Omilos Group a anunţat lansarea mall-ul din cadrul ERA Shopping Park din Oradea, în timp ce pentru anul următor este prevăzută finalizarea Prima Shopping Center, aparţinând firmei Oasis, controlată de doi oameni de afaceri sibieni.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb