Orange lansează noile oferte Permis de Vacanţă şi Favourite Countries

F. A.
Companii #Telecomunicaţii / 30 iunie 2010

Orange lansează mâine noi oferte pentru opţiunile Permis de Vacanţă şi Favourite Countries. De asemenea, Orange reduce tarifele standard pentru apelurile de voce, în conformitate cu prevederile Uniunii Europene, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Cu opţiunea Permis de Vacanţă, abonaţii Orange care călătoresc în roaming primesc 15 minute pentru convorbiri, 10 mesaje scrise şi 1 MB pentru internet mobil cu 5,21 euro (TVA inclus), pentru Uniunea Europeană, Elveţia şi Moldova. Orange aduce o noutate şi pentru abonaţii care călătoresc în afara spaţiului U.E. Astfel, pentru 5,21 euro în plus, aceştia pot folosi opţiunea şi în Croaţia, Turcia, SUA şi China.

Orange include mai multe beneficii în opţiunea Favourite Countries şi reduce taxa de opţiune cu 2 euro. Astfel, abonaţii Orange primesc acum 60 de minute pentru apeluri în roaming sau pentru apeluri internaţionale, în şi către ţara favorită, 10 mesaje scrise şi 1 MB pentru internet mobil, totul cu 12,4 euro (TVA inclus). Opţiunea Favourite Countries este disponibilă în ţările Uniunii Europene, Elveţia şi Moldova.

"Prin noile oferte Permis de Vacanţă şi Favourite Countries punem la dispoziţia clienţilor noştri pachete complete pentru comunicarea în roaming: pe lângă minute pentru convorbiri, opţiunile includ mesaje scrise şi trafic pentru internet pe mobil, la tarife foarte avantajoase. În plus, am creat oferte atractive şi pentru clienţii care călătoresc în afara spaţiului U.E. şi care doresc să păstreze legătura cu cei de acasă", a declarat Irina Pană, Wholesale, International & Regulatory Affairs Manager.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb