Orange reduce tarifele la internet şi la convorbiri în roaming

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 12 iunie 2008

Începând din 16 iunie, clienţii Orange beneficiază de cele mai avantajoase tarife pentru transferul de date în roaming în Uniunea Europeană cu noile opţiuni Travel Data Monthly şi Travel Data Daily, reunite sub denumirea Orange Travel Data.

Clienţii care călătoresc în Uniunea Europeană şi accesează frecvent internetul în roaming beneficiază de tarife cu până la 80% mai mici. Astfel, cu opţiunea Travel Data Monthly clientii Orange pot alege pachetul de date de 10 MB, 25 MB sau 60 MB care costă 20 EUR , 40 EUR şi respectiv 60 EUR pe luna.

Uneori pot apărea ocazii de a încheia afaceri profitabile, care nu pot aştepta. De aceea, Orange a pregătit pentru clienţii săi opţiunea Travel Data Daily. Cu aceasta opţiune, cei care călătoresc în Uniunea Europeană primesc 60 MB de trafic inclus, valabil timp de o zi, cu 15 EUR. Travel Data Daily oferă clienţilor Orange posibilitatea de a naviga pe internet la tarife mai mici cu peste 90% faţă de cele standard.

Cu Favourite Countries, clienţii Orange au tarife avantajoase pentru apelurile în roaming din ţara favorită sau pentru apelurile internaţionale atunci când suna din România către ţara favorită. Comparativ cu tarifele standard, opţiunea ofera o reducere de până la 74% pentru apelurile în roaming şi de până la 62% pentru apelurile internationale. Clienţii pot alege una sau mai multe ţări favorite din Uniunea Europeană, Elveţia, Moldova, China, Israel, Liban şi Turcia.

Atât pentru clienţii cu abonament, cât şi pentru utilizatorii PrePay, Orange reduce tarifele standard pentru traficul de date în roaming: pentru reţelele preferate tariful este de 4 EUR/MB, iar pentru celelalte reţele din U.E. se aplică tariful de 5 EUR/MB. În acest mod utilizarea internetului în roaming devine un serviciu mai accesibil şi predictibil din punctul de vedere al costurilor.

"Suntem în permanenţă interesaţi să lansăm oferte inovative şi avantajoase pentru a rămâne aceiaşi parteneri stabili şi de încredere pentru clienţii noştri care utilizează serviciile Orange atât în ţară, cât şi în străinătate", a declarat Irina Pană, International Roaming Manager la Orange România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb