ORBAN: "Aşteptăm depunerea moţiunii simple a PSD, să vedem despre ce e vorba"

J.P.
Politică / 12 aprilie 2021

"Aşteptăm depunerea moţiunii simple a PSD, să vedem despre ce e vorba"

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a declarat luni că aşteaptă depunerea moţiunii simple de către PSD împotriva ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, urmând a se lua o decizie privind calendarul de dezbatere şi vot a acesteia, conform Agerpres.

"Astăzi mi s-a comunicat că s-a sucit PSD şi nu mai depune moţiune împotriva ministrului Muncii, ci va depune o nouă moţiune împotriva domnului Voiculescu. Aşteptăm depunerea moţiunii, să vedem despre ce e vorba", a declarat Orban, la Parlament.

Întrebat dacă poate garanta că liberalii nu vor vota pentru moţiunea simplă, Orban a spus: "Vom lua o decizie legată de acest subiect".

PSD va depune luni, la Camera Deputaţilor, o nouă moţiune simplă împotriva ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat preşedintele acestui partid, Marcel Ciolacu.

"Am discutat astăzi în Biroul Politic Naţional despre situaţia absolut revoltătoare de la Spitalul Foişor. Am decis ca astăzi să depunem o nouă moţiune simplă împotriva ministrului Sănătăţii. De asemenea, ţinând cont de gravitatea situaţiei, cerem Biroului permanent al Camerei Deputaţilor ca în această săptămână să fie dat votul pe această moţiune simplă. Ministrul Vlad Voiculescu este responsabil de tot ceea ce s-a întâmplat şi se întâmplă acum cu gestionarea pandemiei. Nu se fac teste, au întrerupt testarea şi în şcoli, mortalitatea a ajuns pe locul 10 mondial în România pe perioada pandemiei. Poate domnul Cîţu, prim-ministrul României, doreşte să ajungem pe primul loc, doar asta ar justifica menţinerea în continuare a domnului ministru Vlad Voiculescu. Scuzele sale pur şi simplu sunt penibile. Să ieşi şi să spui că cei care au fost internaţi şi evacuaţi noaptea din Spitalul Foişor erau fericiţi, pur şi simplu ne demonstrează că domnul Vlad Voiculescu e gol atât în suflet, cât şi în cap. Nu poţi susţine în faţa românilor care au văzut acele imagini că pacienţii care erau evacuaţi erau fericiţi", a spus Ciolacu, într-o conferinţă de presă la sediul central al PSD.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. lucovidule sunteti de toata jena

    nu aveti tarie de caracter decat ca sa va faceti nevoile la W C

    in rest sunteti % 

    1. Sunteți membru psd ?

      Domnule Orban. Se stie. Textul motiuni depuse de PPSD,v-a fi scrisa de domnul Ciolacu in biroul dumneavoastra,mimand in acest fel opozitia PSD si democratia parlamentara. Romanii,vor fi propstiti inca opdata de cei din PSD,iar domnul Ciolacu,v-a primi pentru depunerea acestei Motiuni,O PRIMA GRASA. Traiasca si Infloreasca Fratia si Prietenia intre PICIOARE.!

      Esti userist?

      "va primi" e la persoana a II-a singular la viitor; nu se scrie cu cratima. Cu cratima se scrie de exemplu s-a dus -->intrebare a dus pe cine?-->pe el=-s.Pune mana pe gramatica de clasa a cincea din anii 90 deoarece noile manuale au greseli. Mama ei de educatie ==>e Varza de Bruxelles.

    Este vorba sa-l dati la gunoi pe cocalarul vienez vv.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb