ORBAN: "Un personaj foarte important a zis că poate trebuie să decreteze să nu mai fiu preşedinte al PNL"

J.P.
Politică / 6 septembrie 2021

"Un personaj foarte important a zis că poate trebuie să decreteze să nu mai fiu preşedinte al PNL"

Liderul liberal Ludovic Orban şi-a exprimat convingerea că "un personaj foarte important din România" s-a gândit "să decreteze" ca el să nu mai fie preşedintele PNL, conform Agerpres.

"Sunt convins că un personaj foarte important din România a stat el şi s-a gândit şi a zis că poate trebuie să decreteze ca Orban să nu mai fie preşedinte al Partidului Naţional Liberal. Sunt convins că a comunicat lucrul acesta către mai mulţi. Numai că a uitat să vă întrebe pe voi, toţi membrii Partidului Naţional Liberal, cine vreţi voi în continuare să fie preşedintele Partidului Naţional Liberal. Şi eu cred că acest răspuns îl vom afla pe 25 septembrie şi vom afla acest răspuns care trebuie dat răspicat, cu voce tare, cu hotărâre, cu determinare. Până acum, mulţi tac, mulţi nu dau like-uri (...). De ce? Pentru că trebuie să intre în delegaţii. Dar sunt convins că, odată ce vor fi în delegaţie, vor face ceea ce este bine pentru Partidul Naţional Liberal", a spus Orban duminică, la prezentarea moţiunii sale de candidatură în faţa membrilor organizaţiei PNL din judeţul Braşov.

El a afirmat, totodată, că a avut o înţelegere cu Florin Cîţu, dar acesta a încălcat-o când a decis să devină contracandidatul său la şefia partidului.

"M-am trezit în data de 29 mai că încep să mă sune mai mulţi preşedinţi de filiale şi mai mulţi colegi de-ai mei, să-mi spună că i-a sunat Cîţu sau altcineva, Boc sau Flutur, ca să-i cheme la poză. (...) Şi aşa am aflat că domnul Cîţu candidează la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal. Din data de 1 iunie, de când, practic, s-a declanşat această competiţie, pe care, repet, nu mi-am dorit-o, n-am ştiut de ea... Eu mi-am anunţat intenţia de a candida şi în momentul în care am hotărât să-mi anunţ intenţia de a candida am avut înţelegeri făcute, care arătau foarte clar (...), eu preşedinte la partid, la muncă, celălalt premier şi guvernator la BNR după ce se termină mandatul lui Isărescu. Şi mie mi-ar fi convenit, vă spun sincer, ar fi fost o chestiune cât se poate de firească şi de logică, ca doi oameni care se află pe poziţiile ăstea să poată să se înţeleagă între ei, să nu ajungă să se concureze. Nu eu am hotărât să candidez împotriva lui Cîţu, ci Cîţu a hotărât să candideze împotriva mea", a mai spus Ludovic Orban.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. E normal sa vrea sa nu mai fii președintele PNL! Dacă principala ta propunere pentru progres e sa dai pensii speciale primarilor, adică celor despre care USR-PLUS spune ca fura banii din PNDL 3, nu trebuie sa mai fii președintele PNLsi nimic mai mult decât un simplu membru PNL (poate sa te retragi și din PNL, ca faci rău partidului cu propunerile tale pe banii românilor).

    Se pregateau liberalii de guvernarea vesnica cu Florin Catu la BNR. SIE nu pierdea sinecurile si beneficiile de la BNR, controlau in continuare creditele, cine cat si cu ce dobanda trebuie sa primeasca banii, bancile puteau fi devalizate dupa bunul lor plac.

    Nu imi dau seama daca era mai rau decat Ponta-Presedite, Maior-Prim ministru dar e bine ca USR i-au tras presul de sub picioare lui Catu. Devenea vesnic, PDL-istii deveneau liberali, PNL-ul se inscria pe traiectoria PNTCD.

    Din cearta hienelor vedem ce pregateau ei pentru ei si sunt mai josnici, mai rapaci si mai infometati decat socialistii. 

    1. ca esti nascut dupa 2004 daca nu stii ce tunuri teribile sau dat sub Ilici si Nastase!!

    acel cineva avea perfecta dreptate ca nu e bine sa mai fi sef la Pnl! Si numai pt. cum ai negociat in decembrie ca sa fi presedinte al Camerei Deputatilor!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb