Orbis Hotel Group deschide două unităţi hoteliere în 2017

Simona Grigorescu
Companii / 17 septembrie 2015

Orbis Hotel Group anunţă deschiderea a două noi unităţi hoteliere, în 2017, primul hotel ibis Styles, în Arad şi al doilea hotel Mercure, în Braşov, potrivit unui comunicat remis azi redacţiei.

Orbis Hotel Group este o reţea hotelieră din Polonia şi Europa de Est, iar investitorul său strategic este operatorul hotelier AccorHotels, lider la nivel global.

Gilles Clavie, preşedinte şi CEO al Orbis Hotel Group confirmă: "România este o piaţă foarte promiţătoare, cu un potenţial extraordinar. Dacă ne gândim la PIB-ul crescător şi la volumul de piaţă care s-a îmbunătăţit, România este una dintre pieţele cheie din regiune şi un element important în strategia noastră de dezvoltare. Obiectivul nostru în România este să ne extindem reţeaua hotelieră şi să devenim lideri de piaţă în următorii ani."

ibis Styles din Arad se va adaugă portofoliului Orbis Hotel Group, începând cu trimestrul al doilea din 2017 şi va fi conectat la sistemul global de vânzări şi distribuţie al AccorHotels.

Conform companiei FAB, hotelul ibis Styles Arad va fi o construcţie nouă, se va clasifică în categoria de trei stele şi va oferi 72 de camere confortabile, un restaurant, un bar în lobby, o sala de şedinţe şi o sala multifuncţională pentru conferinţe şi evenimente.

Hotelul va fi uşor accesibil, fiind situat pe unul dintre cele mai importante bulevarde din Arad, Aurel Vlaicu, la 0,8 km de autostrada A1, la 8 minute de mers cu maşină de Aeroportul Internaţional Arad şi la 40 de minute de Aeroportul Internaţional Timişoara.

"Am ales ibis Styles, un bine cunoscut brand hotelier internaţional, astfel încât să putem beneficia de canalele de rezervări, vânzări şi marketing, de programele de loialitate şi de tot sprijinul oferit de AccorHotels şi Orbis. Suntem încrezători că va fi o colaborare valoroasă pentru ambele părţi", a declarat Flavius Balaj, proprietarul FAB Industry, companie ce deţine hotelul, parte a grupului Mr. FAB.

Mercure Braşov Hotel& SPA este cel de-al doilea hotel Mercure ce se va deschide în România şi primul din afară Bucureştiului.

Hotelul este situat la marginea oraşului, aproape de DN1, ieşirea spre Bucureşti şi va oferi clienţilor săi un mediu relaxant şi lipsit de stres, datorat panoramei către munţii Tampa, Bunloc şi Piatră Mare.

Deschiderea este programată pentru trimestrul al patrulea din 2017, după finalizarea construcţiei noi, ce va avea 120 de camere.

Hotelul va dispune de un restaurant cu terasă, două baruri, patru săli de conferinţă şi un centru de afaceri. Pentru divertisment şi relaxare, noul Mercure va oferi oaspeţilor săi o zona de wellness (saună, hammam etc), SPA, centru de fitness şi piscină. Viitoarea deschidere este rezultatul unui parteneriat de tip franciză, încheiat cu Bărbaţi Invest Real Estate SRL.

"Îmi imaginez un loc pentru distracţie, recreere şi relaxare, în care oaspeţii sunt trataţi că membri ai familiei, serviciile oferite fiind la cele mai înalte standarde. Şi atunci când vorbim despre servicii, trebuie să menţionăm, pe lângă atmosfera pe care noi o vom crea cu succes, şi răsfăţarea clienţilor cu tot ceea ce îşi doresc", comentează Angelo Barbato, proprietarul Bărbaţi Invest Estate SRL.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb