Organizatorii premiilor Oscar, acuzaţi de hărţuirea actorilor

Ziarul BURSA #Miscellanea / 16 ianuarie 2019

Premiile Oscar au parte de o campanie deloc favorabilă în acest an. Sindicatul Actorilor Americani (SAG- AFTRA) i-a acuzat pe organizatorii galei premiilor Oscar că încearcă să intimideze celebrităţile cu scopul de a nu mai prezenta alte ceremonii de acordare de premii.

Sindicatul Actorilor a acuzat Academia Americană de Arte şi Ştiinţe Cinematografice de "tactici de presiune neelegante'' asupra actorilor ca aceştia să nu mai apară sau să mai prezinte alte gale decât cea a Oscarurilor, care va avea loc pe 24 februarie. Comunicatul SAG a fost făcut public în contextul în care Academia nu are încă o gazdă a ceremoniei Oscarurilor cu şase săptămâni înainte de gală şi caută nume mari de prezentatori care să atragă audienţă, informează news.ro. Organizatorii încearcă să redea show-ului strălucirea de altădată, după ce audienţa celor mai prestigioase premii din in­dus­tria cinematografică a scăzut drastic în 2018. 

Academia nu a oferit un răspuns în legătură cu comunicatul SAG, care susţine că a constatat aşa-numite "tentative de a controla reţeaua de talente în domeniul ceremoniilor de premiere". Conform comunicatului SAG: "Aparenta încercare a Academiei de a-i împiedica pe membrii noştri să prezinte alte gale este revoltătoare şi inacceptabilă. Actorii ar trebui să fie liberi să accepte orice ofertă de a participa la ceremonii din industrie". Gala premiilor Oscar pare pregătită să aibă loc fără o gazdă, pentru a doua oară în istoria celor 91 de ediţii, după ce actorul de comedie Kevin Hart a renunţat luna trecută la acest rol, la două zile după ce fusese desemnat prezentator al ceremoniei, în urma unor mesaje homofobe redifuzate pe Twitter. Nominalizările la premiile Oscar 2019 vor fi anunţate pe 22 ianuarie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb