P3 îl numeşte pe Andrei Jerca în funcţia de Head of Asset Management România

Alexandru Costea
Companii #Imobiliare / 9 martie 2015

Andrei Jerca

Andrei Jerca

Dezvoltatorul şi managerul de proprietăţi europene de logistică Logistic Parks l-a numit pe Andrei Jerca în funcţia de Head of Asset Management în România, arată un comunicat remis azi redacţiei.

Peter Beèár, Managing Director P3 pe Europa Centrală şi de Est, a declarat: "Andrei cunoaşte foarte bine parcul şi clienţii prezenţi acolo, iar acest lucru ne va ajuta să explorăm potenţialul pentru construcţia de noi spaţii, având disponibile 40 de hectare de teren pentru dezvoltare. Andrei aduce un plus de valoare echipei locale şi confirmă misiunea P3 de a investi în România, piaţă care joacă un rol extrem de important în sectorul european de producţie".

Jerca, în vârstă de 32 de ani, s-a ocupat de asset managementul celor 215.000 de metri pătraţi de spaţii din P3 Bucharest Park în ultimii şapte ani. P3 a achiziţionat acest parc logistic la sfârşitul lunii ianuarie a acestui an, fapt care a propulsat compania în topul jucătorilor de pe piaţa locală de depozitare şi logistică.

Responsabilităţile acestuia, de până acum, au inclus toate aspectele cu privire la închirierea spaţiilor din parc, pe măsură ce s-au construit noi clădiri, şi atragerea de clienţi cu nevoi de expansiune a spaţiilor de depozitare. Acesta a terminat Facultatea de Marketing şi Comerţ în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

P3 este un investitor specializat, dezvoltator şi manager de proprietăţi de logistică în Europa. Având activităţi în toată Europa, portofoliul P3 cuprinde acum 141 de depozite, care totalizează 2,9 milioane metri pătraţi de spaţii în nouă ţări şi un portofoliu de terenuri cu avize de urbanism care permit dezvoltarea de noi spaţii, de peste 1,6 milioane de metri pătraţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb