Packeta România creşte reţeaua de magazine online şi selleri parteneri la peste 1.800

F.D.
Companii / 24 iulie

Alexandr Jeleascov, Managing Director Packeta România

Alexandr Jeleascov, Managing Director Packeta România

Packeta România, platformă digitală globală pentru comerţul online, membră a Packeta Group, anunţă extinderea reţelei de magazine online şi selleri parteneri la peste 1.800, aproape dublu faţă de acum un an, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Totodată, aproape un sfert din totalul magazinelor online şi sellerilor parteneri livrează acum produse în afara României, o creştere de aproape dublă faţă de anul precedent - lucru care reflectă un interes crescut din partea magazinelor online româneşti de a accesa pieţe internaţionale şi de a diversifica sursele de venit.

În paralel, Packeta Group a investit în extinderea reţelei de puncte pick-up şi în îmbunătăţirea serviciilor oferite la nivel internaţional. În prezent, Packeta Group deţine o reţea de peste 16.000 de puncte pick-up proprii, inclusiv peste 6.900 de lockere Z-BOX şi peste 144.000 de puncte pick-up partenere şi livrează colete pentru peste 49.000 de magazine online.

"Toate aceste eforturi creează un context favorabil pentru partenerii platformei, facilitând procesul de livrare şi accesibilitatea pentru clienţi. Continuăm să ne îmbunătăţim infrastructura şi serviciile pentru a sprijini partenerii noştri în atingerea obiectivelor lor de afaceri", spune Alexandr Jeleascov, Managing Director Packeta România.

Extinderea internaţională reprezintă o oportunitate semnificativă pentru magazinele online din România, iar succesul acesteia depinde în mare măsură de parteneriatele strategice cu furnizorii de servicii logistice, care oferă flexibilitate în opţiunile de livrare, consultanţă logistică personalizată, livrări rapide şi preţuri competitive, soluţii de retur eficiente, asistenţă locală şi experienţă pe pieţele ţintă.

În livrările din afara ţării, magazinele online şi sellerii parteneri s-au orientat, în principal, către ţările din proximitatea României, regiunea balcanică şi alte ţări europene cu comunităţi semnificative de români.

Integrarea serviciilor Packeta România cu platforme şi marketplace-uri locale şi internaţionale, a adus un aport semnificativ în accelerarea procesului de extindere a livrărilor internaţionale pentru magazinele online româneşti. Iar parteneriatele şi buna colaborare cu cei peste 70 de transportatori internaţionali a avut un impact semnificativ în reducerea timpilor şi costurilor de livrare internaţională.

La creşterea înregistrată anul acesta au contribuit şi optimizarea proceselor de livrare şi oferirea de opţiuni variate, precum puncte pick-up pentru expedierea, ridicarea sau returul coletelor, livrarea la adresa clientului şi livrarea în lockere, adaptate preferinţelor individuale ale clienţilor.

Pentru 2024, pe segmentul cross-border, Packeta România ia în calcul o dublare a volumului livrărilor faţă de cea înregistrată anul trecut. Totodată, optimizarea proceselor şi reducerea timpilor de livrare, implementarea soluţiilor de inteligenţă artificială şi automatizare, care pot revoluţiona procesele logistice şi creşterea nivelului competiţional în această industrie, vor favoriza extinderea comerţului transfrontalier.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb