PAPA FRANCISC: "Râuri de sânge şi de lacrimi curg în Ucraina"

G.B
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 6 martie 2022

Papa Francisc

Papa Francisc

Roma- Digi24-06.03.2022: Papa Francisc a deplâns duminică situaţia din Ucraina după invazia rusă şi a făcut apel la înfiinţarea unor coridoare umanitare.

"Râuri de sânge şi de lacrimi curg în Ucraina, nu este vorba doar de o operaţiune militară, ci de un război care seamănă moarte, distrugere şi suferinţă", a spus suveranul pontif după rugăciunea Angelus făcând apel la înfiinţarea unor "coridoare umanitar în adevăratul sens al cuvântului" pentru a ajuta populaţia.

"Numărul victimelor creşte precum şi cel al persoanelor care părăsesc ţara, în special mame cu copii. Nevoia de asistenţă umanitară în această ţară martirizată creşte de la o oră la alta într-o manieră dramatică", a continuat papa Francisc, care a solicitat în repetate rânduri încetarea confruntărilor din Ucraina, scrie Agerpres.

Numeroase drapele ucrainene fluturau în rândul credincioşilor adunaţi în Piaţa Sfântul Petru pentru a asculta rugăciunea Angelus rostită de papa Francisc.

"Adresez un apel din toată inima pentru a fi asigurate coridoare umanitare în adevăratul sens al cuvântului şi a fi garantat şi facilitat accesul ajutoarelor în zonele asediate pentru a oferi un ajutor vital fraţilor şi surorilor noastre oprimaţi de bombe şi de frică", a mai spus papa Francisc.

"Vă rog să opriţi atacurile armate şi ca negocierile să preia din nou controlul, la fel şi bunul simţ, şi să reîncepem să respectăm dreptul internaţional", a mai spus suveranul pontif.

Papa Francisc le-a mulţumit jurnaliştilor care "şi-au periclitat viaţa" pentru a informa lumea asupra evenimentelor din Ucraina.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Nu numai "Moscova nu crede în lacrimi"(sau în râuri de sânge) , ci și tov. Sfântul Kirill patriarhul Moscovei și al întregii Rusii... --dar mai presus de acest titlu, fan și prieten intim al Țarului Pitic . Oare dacă în imnul lor ar fi fost scris : "Preoți cu crucea în frunte/ că oastea e creștină" ... i-ar fi văzut toate televizoarele din lume pe "înalții slujitori ai lui Hristos" ruși în fruntea Armatei Roșii invadatoare în Ucraina dirijând tirurile tunurilor și rachetelor asupra fraților și surorilor creștin-ortodocși ???

    Rușine vouă clerici din toată lumea, de toate religiile(și ție Dany de Dâmbovița) !!!

    Sfântul părinte Papa Francisc nu vă spune vouă, dar iadul vă așteaptă... șenila rusească vă distruge Poteca spre Rai. Iadul vă așteaptă pentru tăcerea voastră. AMIN!  

    1. Nu judeca sa nu fi judecat

      De ce sa nu fii judecat? Ai pacatuit? Atunci este drept sa fii judecat. Vrei sa te sustragi judecatii si atunci tolerezi pacatele celorlalti? Astfel ai devenit agentul pacatului in lume.

    rauri de sange si lacrimi au curs si in 1992 in republica Moldova cand soldatii rusi si ucrainieni trageau ca nebunii in soldatii moldoveni in razboiul transnistrean.

    ce facea lumea? se uita in alta parte.  

    give me a break, Papa!  

    1. ADEVARAT !

    Rauri de sange si lacrimi curg si in Siria (de o gramada de timp), dar acolo opereaza americanii si Papa nu vede, nu aude.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb