Parchetul face cercetări în cazul fetelor de la ştrand

Laura Boico
Miscellanea / 19 iunie 2016

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1 desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă în cazul fetelor descoperite în submersie în piscina complexului din zona Străuleşti, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile impuse de lege, informează DGPMB, potrivit Agerpres.

Conform sursei citate, poliţia a fost sesizată ieri, în jurul orei 20:45, prin apel 112 , despre faptul că în incinta unui centru de agrement de pe raza sectorului 1 Bucureşti, două fete, de 12 respectiv 16 ani, au fost descoperite în submersie în piscina complexului. Tinerele au fost scoase din apă de un angajat al centrului şi le-a fost acordat primul ajutor de un medic aflat în zonă, ulterior fiind preluate şi transportate la spital, adaugă DGPMB.

''La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 2, care au demarat cercetările în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs incidentul. De asemenea, poliţiştii s-au prezentat şi la unitatea spitalicească unde au fost internate minorele, pentru actualizarea datelor despre starea lor de sănătate. Încă de aseară fost audiate mai multe persoane, urmând ca această activitate să fie continuată şi în această zi. Totodată, se efectuează şi verificări cu privire la activitatea centrului de agrement şi a atribuţiilor pe care le au persoanele ce îşi desfăşoară activitatea în acest obiectiv'', precizează aceeaşi sursă.

Cele două fete transportate aseară la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu'', după ce au fost pe punctul de a se îneca într-un ştrand din zona Străuleşti, sunt în stare foarte gravă, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Raluca Alexandru.

Potrivit acesteia, fetele se află la Terapie Intensivă, sunt intubate şi ventilate mecanic.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb