PARLAMENT: Programul impus de PSD pentru moţiune a fost respins

D.D.
Politică / 2 octombrie 2019

Programul impus de PSD pentru moţiune a fost respins

Actualizare - Şedinţa Parlamentului de miercuri în care era programată citirea moţiunii de cenzură a fost suspendată, după ce au fost respinse prin vot programul şi ordinea de zi cu 182 voturi "pentru" şi 194 "contra".

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache a închis şedinţa, întrucât programul şi ordinea de zi au fost respinse prin acest vot.

Programul dezbaterii moţiunii de cenzură a fost subiectul unor dispute între Opoziţie şi PSD.

----------

Actualizare - Vă propunem ca votul pentru moţiunea de cenzură să nu fie dat sâmbătă, să fie dat luni, la ora 16. Niciodată în 30 de ani o moţiune de cenzură nu a fost votată în zile de sâmbătă sau duminică. O singură dată a fost citită moţiunea când aţi dat jos Guvernul Grideanu.

Sunt mai multe grupuri care au semnat moţiunea de cenzură. În grupul minorităţilor este luată o decizie luată în grup să nu se voteze în zilele de sâmbătă sau duminică vă oferim un argument în plus.

Al treilea argument este modificarea programului de lucru care este atributul plenului reunit. Până acum BPR a propus programul de lucru însă plenul reunit poate decide modificarea programului de lucru.

Ceea ce dumneavoastă încercaţi să faceţi este doar un abuz şi un semnal de slăbiciune.

----------

Camera Deputaţilor şi Senatul s-au reunit, miercuri, în şedinţă comună pentru citirea moţiunii de cenzură.

Şedinţa este condusă de vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache, care a anunţat că şi-au înregistrat prezenţa 392 de parlamentari.

Birourile permanente reunite ale celor două Camere ale Parlamentului au decis miercuri, în lipsa reprezentanţilor Opoziţiei, ca dezbaterea şi votul moţiunii de cenzură să aibă loc sâmbătă, de la ora 11,00.

Moţiunea, intitulată "Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă!", a fost depusă marţi şi are 237 de semnături de la parlamentari PNL, USR, PMP, UDMR, PRO România, ALDE, doi deputaţi ai minorităţilor naţionale, patru parlamentari PSD şi un deputat independent.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Daca Pica guvernul ce se intampla? Alegeri anticipate? Propune PSD un nou guvern? Vine o alta echipa de hiene flamande?

    1. Ce intrebare e asta ? Simplu... Nimic. Ne acceptam in continuare soarta de popor subjugat de propria incompetenta. Vorba cantecului ... mama lor la toti :). Singura solutie viabila pentru Romania si poporul ce a mai ramas e un proces de modernizare a institutiilor impreuna cu pedepse exemplare pentru toate tipurile de infractiuni demonstrabile. E imposibil sa cladesti ceva bun cand fiecare prost al satului urca la putere si strica tot ce a construit alt prost al satului. Probabil uni ar urla de furie cand aud asta, dar noi am prospera mult mai bine fiind colonia unui stat decent.

      Ce intrebare e asta ? Simplu... Nimic. Ne acceptam in continuare soarta de popor subjugat de propria incompetenta. Vorba cantecului ... mama lor la toti :). Singura solutie viabila pentru Romania si poporul ce a mai ramas e un proces de modernizare a institutiilor impreuna cu pedepse exemplare pentru toate tipurile de infractiuni demonstrabile. E imposibil sa cladesti ceva bun cand fiecare prost al satului urca la putere si strica tot ce a construit alt prost al satului. Probabil uni ar urla de furie cand aud asta, dar noi am prospera mult mai bine fiind colonia unui stat decent.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb