Parlamentarii PNL intră de azi în grevă japoneză

Ioana Dogaru
Politică / 5 octombrie 2015

Parlamentarii liberali vor intra de luni în grevă japoneză, în semn de protest faţă de situaţia privind adoptarea legii votului prin corespondenţă, a anunţat copreşedintele PNL Alina Gorghiu.

Săptămâna trecută, Alina Gorghiu a declarat: ''Cred că la întoarcerea preşedintelui în ţară, fiind pe ultima sută de metri în care putem adopta această lege, a votului prin corespondenţă, pentru a putea organiza alegerile generale din 2016 având această modalitate alternativă de vot, va trebui să aibă loc o ultimă rundă de consultări. (...) Am luat încă o decizie, aş putea să spun chiar extremă din punct de vedere al gesturilor parlamentare. O să avem de luni grevă japoneză a parlamentarilor, mergem la muncă, dar vom critica povestea cu votul prin corespondenţă pe toate canalele''.

Deputatul PNL Andreea Paul a precizat, tot săptămâna trecută, că liberalii cer ca în următoarea lună proiectul legii votului prin corespondenţă să fie adoptat în Parlament.

Andreea paul a declarat: ''PNL reclamă abuzul, boicotul puterii actuale care a făcut tot posibilul să nu fie votată această lege a PNL. (...) Legea votului prin corespondenţă este un cartof fierbinte în mâinile puterii actuale. PNL cere ca în următoarea lună proiectul legii votului prin corespondenţă să fie adoptat în Parlament".

Aceasta a adăugat că parlamentarii PNL vor veni la serviciu şi vor purta banderole albe.

Andreea paul a menţionat: "Este o grevă japoneză parlamentară. (...) Asta înseamnă că parlamentarii PNL vin la muncă şi de fiecare dată la lucrările parlamentare vor aduce în discuţie nevoia urgentării legii votului prin corespondenţă. Este obligatoriu acest lucru şi nu vom lăsa PSD să se răzbune pe românii care nu le-au fost alături la ultimele alegeri şi vor să îi ţină departe şi de următoarele alegeri. Aşa ceva este imposibil de tolerat într-o Românie europeană. (...) Banderolele sunt comandate şi foarte probabil de luni tot grupul PNL va purta pe antebraţ o banderolă albă".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb