PARTE A GRUPULUI ELECTRICA SA:  SDEE Transilvania Sud susţine înfiinţarea unei clase profesionale, profil electric

M.I.
Companii / 18 aprilie 2019

SDEE Transilvania Sud susţine înfiinţarea unei clase profesionale, profil electric

Societatea de Distribuţie a Energiei Electrice Transilvania Sud, parte a Grupului Electrica, susţine înfiinţarea unei clase profesionale în sistem dual (profil electric) la Colegiul Tehnic "Mircea Cristea" din Braşov, începând cu anul şcolar 2019-2020, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Directorul General Electrica SA, Corina Popescu, şi Directorul General SDEE Transilvania Sud, Sinan Mustafa, au semnat astăzi, 18 aprilie, contractul de parteneriat cu Primarul Municipiului Braşov, George Scripcaru, şi cu reprezentanţii colegiului.

Corina Popescu, Director General Electrica SA, a declarat: "Modelul nostru de afaceri se bazează pe o dezvoltare sustenabilă, preocuparea pentru impactul pozitiv pe care îl avem în comunităţile în care activăm fiind o prioritate pentru Grupul Electrica. Continuăm să investim din ce în ce mai mult în România şi nu o facem doar în reţelele de distribuţie. Investim, în primul rând, în oameni, atât în angajaţii Grupului, cât şi în viitorii noştri colegi. Acest parteneriat va susţine formarea profesională a tinerilor care vor deveni electricieni şi le oferă oportunitatea ca, după absolvire, să se angajaze în cadrul Grupului Electrica. Mai mult decât atât, intenţionăm să dezvoltăm acest proiect la nivelul tuturor operatorilor de distribuţie din cadrul Grupului.".

"SDEE Transilvania Sud este primul operator de distribuţie din cadrul Grupului Electrica semnatar al unui parteneriat pentru înfiinţarea unei clase profesionale în sistem dual, care va pregăti electricieni de exploatare joasă tensiune. În contextul actual, pe piaţa forţei de muncă din România a devenit din ce în ce mai dificilă atragerea de personal pregătit în domeniu. Suntem convinşi că oferim un mediu de lucru dinamic, pentru profesionişti ambiţioşi, şi suntem mândri că astăzi, la Braşov, putem să investim în formarea şi pregătirea viitorilor noştri angajaţi", a declarat Sinan Mustafa, Director General al SDEE Transilvania Sud, conform comunicatului citat.

În baza acestui parteneriat, SDEE Transilvania Sud va asigura pentru un număr de 28 de elevi ai Colegiului Tehnic "Mircea Cristea", din Braşov, o bursă lunară în valoare de 500 lei, condiţii excelente de pregătire practică, inclusiv în instalaţiile SDEE Transilvania Sud, şi echipament de lucru şi de protecţie. În plus, vor fi oferite premii pentru stimularea performanţei şi va fi asigurată o masă pe zi, la locul de practică. După obţinerea calificării pentru meseria de electrician exploatare joasă tensiune, absolvenţii vor avea posibilitatea de a se angaja în cadrul SDEE Transilvania Sud sau în alte companii din Grupul Electrica.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb