Parteneriat între OMV şi Mastercard pentru livrarea a 24.000 de pachete alimentare în 5 spitale din Bucureşti şi Ploieşti

C.B.
Companii / 10 aprilie 2020

Parteneriat între OMV şi Mastercard pentru livrarea a 24.000 de pachete alimentare în 5 spitale din Bucureşti şi Ploieşti

Un număr de 24.000 de pachete alimentare preparate în staţiile OMV vor ajunge, în următoarea lună, la cadrele medicale din spitalele Grigore Alexandrescu, Floreasca, Sfântul Ioan, Colentina şi Spitalul Judeţean Prahova, a anunţat, vineri, OMV Petrom, într-un comunicat de presă transmis AGERPRES.

Iniţiativa este sprijinită de Mastercard, iar livrările pachetelor alimentare Viva Lunch Box se vor face zilnic de foodpanda, cu personal calificat.

"OMV Petrom, cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est, continuă să sprijine eforturile cadrelor medicale în lupta cu pandemia de coronavirus, împreună cu Mastercard, în calitate de partener principal. În următoarea lună, pe durata stării de urgenţă, cinci spitale din Bucureşti şi Ploieşti vor primi, în total, 24.000 de pachete cu produse alimentare VIVA Lunch Box din staţiile de carburanţi OMV. Pachetele cu alimente VIVA Lunch Box vor fi livrate zilnic de foodpanda, cu personal dedicat special pentru această iniţiativă, în spitalele Grigore Alexandrescu, Floreasca, Sfântul Ioan, Colentina şi Spitalul Judeţean Prahova. Acestea vor fi preluate din staţiile de carburanţi OMV aflate în proximitatea celor cinci spitale", se arată în comunicatul citat.

Pachetele Viva Lunch Box, distribuite din staţiile OMV cu respectarea strictă a normelor de igienă privind siguranţa alimentară şi a măsurilor de siguranţă recomandate de Ministerul Sănătăţii, conţin câte un sandwich, o sticlă de apă plată de 500 ml, un măr şi un desert.

"În plus, Mastercard va lansa o nouă iniţiativă de promovare a plăţilor contactless în staţiile OMV. Plăţile contactless, cu cardul sau cu mobilul, asigură un nivel superior de siguranţă şi securitate, şi, totodată, pot proteja sănătatea angajaţilor şi clienţilor", menţionează companie de energie.

Potrivit sursei citate, prin intermediul Crucii Roşii Române, OMV Petrom a contribuit la dotarea a 10 spitale cu echipamente iPonatic şi kit-uri de testare pentru diagnosticare rapidă COVID-19. Totodată, prin acţiuni locale, s-au distribuit către şapte spitale din Bucureşti şi Ploieşti, aparate de cafea, cafeaua Viva, biscuiţi şi apă plată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb