PayU: Vânzările în retailul online au crescut cu 141% în primul semestru

F.A.
Companii / 13 august 2013

Vânzările în domeniul retailului online au crescut cu 141% în perioada ianuarie-iulie, faţă de acelaşi interval al anului trecut, potrivit PayU.

Raportul a fost efectuat analizând valoarea totală a produselor comandate din magazinele din retail ce colaborează cu PayU, se arată într-un comunicat de presă. În categoria retail sunt incluse magazinele care comercializeză cărţi, produse electronice şi electrocasnice, IT&C, flori, jucării, cadouri, confecţii, dar şi alte produse.

"Creşterea de 141% este justificată atât prin atragerea în portfoliul PayU a peste 200 de noi magazine din retail în ultimul an, de creşterea încrederii cumpărătorilor în plăţile online, dar şi de intrarea unor jucători de talia Carrefour - cu primul hypermarket online ce ofera produse alimentare, cosmetice si de igiena casei cu livrare la domiciliu - care vor influenţa semnificativ piaţa de plăţi online", arată sursa citată.

Rareş Florea, Online Sales Manager PayU România, a declarat: "Carrefour este un jucător cu un puternic impact în rândul utilizatorilor online. Este singura companie cunoscută de majoritatea românilor care a introdus plata cu cardul online ca metodă exclusivă de plată pe site".

Valoarea medie a coşului de cumpărături a fost, în prima jumătate a anului, de 45 de euro, faţă de 65 de euro în urmă cu un an, explicaţia rezidând în diversificarea foarte puternică a ofertei magazinelor online şi în creşterea numărului acestora.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb