PE 17 DECEMBRIE Dedeman deschide magazinul cu numărul 57 la Câmpulung Moldovenesc

G.B
Companii / 15 decembrie 2021

Dedeman deschide magazinul cu numărul 57 la Câmpulung Moldovenesc

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, inaugurează vineri, 17 decembrie, un nou magazin la Câmpulung Moldovenesc, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, cel mai nou magazin Dedeman este situat pe Calea Transilvaniei nr. 180, pe un teren cu o suprafaţă de peste 42.000 mp şi este rezultatul unei investiţii de aproximativ 10 milioane de euro.

Suprafaţa totală a magazinului este de peste 10.500 mp, dintre care 1.000 mp sunt alocaţi serei. Proporţional cu spaţiul disponibil, în noul magazin au fost instalate 8 case de marcat.

În zona de exterior au fost amenajate spaţii verzi şi o parcare încăpătoare ce pune la dispoziţie 345 de locuri.

Dedeman Câmpulung Moldovenesc primeşte în echipă 130 de colegi. Fiecare dintre aceştia a urmat un program de pregătire şi instruire specific funcţiei, pentru a-i întâmpina pe noii clienţi cu profesionalism şi sfaturi competente, potrivite pentru fiecare dintre proiectele lor.

"Este un mare prilej de bucurie pentru noi să inaugurăm încă un magazin Dedeman pe final de an şi totodată să ne continuăm investiţiile în oraşele mai mici, pentru a putea fi cât mai aproape de clienţii noştri. Judeţul Suceava a găzduit şi primul nostru magazin de mari dimensiuni, deschis în anul 2003, aşadar nu putem fi decât mândri că aşezăm un nou magazin pe harta acestui judeţ, într-o zonă atât de frumoasă a ţării noastre." - Dragoş PAVĂL, Preşedintele companiei Dedeman.

Din dorinţa de a le oferi clienţilor o experienţă cât mai plăcută la cumpărături, noul magazin propune un ambient prietenos şi raioane numerotate şi organizate intuitiv, pe care îşi vor face loc peste 50.000 de produse pentru casă şi grădină. Aproximativ 85% dintre acestea provin de la furnizori autohtoni.

Având în vedere că inaugurarea are loc cu o săptămână înainte de Ajunul Crăciunului, magazinul din Câmpulung Moldovenesc îşi aşteaptă clienţii cu sute de oferte speciale la produse de sezon, decoraţiuni de sărbătoare, brazi naturali şi artificiali, instalaţii luminoase, produse electrocasnice, mobilier, toate acestea putând fi transformate cu uşurinţă în cadouri pentru cei dragi, dar şi pentru locuinţă.

Pentru cei care se decid mai greu în privinţa darurilor de Crăciun, Dedeman oferă posibilitatea achiziţionării de carduri cadou însoţite de o felicitare de sezon gratuită.

Iar pentru cine preferă cumpărăturile făcute din confortul casei, magazinul online www.dedeman.ro reprezintă cea mai potrivită soluţie. Aplicaţia Dedeman pentru telefon sau tabletă vine de asemenea în sprijinul clienţilor. Prin intermediul său, utilizatorii pot să "răsfoiască" catalogul de oferte, să afle detalii despre produse şi servicii sau să efectueze comenzi online.

Magazinul din Câmpulung Moldovenesc este al doilea magazin Dedeman din judeţul Suceava şi al treilea magazin inaugurat de companie în 2021, după cele din Sfântu Gheorghe şi Ploieşti - Blejoi, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb