Pedofilia şi homosexualitatea, politică de stat în Germania

SORIN ROŞCA STĂNESCU
Politică / 25 iulie 2021

Pedofilia şi homosexualitatea, politică de stat în Germania

O istorie sinistră, abominabilă, prezentată de mai mult timp în presă, a fost ignorată de opinia publică. În Germania a fost orchestrat un experiment sinistru, actorii principali fiind pedofili, unii dintre ei homosexuali, şi copii orfani. Iar lucrurile au ieşit la iveală după mai bine de 30 de ani. Avem de-a face cu un Mengele reîncarnat şi cu o primă formă a #reziştilor de tip neomarxist.

În Germania, în urmă cu câteva decenii, ca reacţie la staţionarea pe teritoriul ţării a trupelor americane şi a ameninţării cu un război nuclear, care în perioada Războiului Rece ar fi lovit cu prioritate Berlinul, a fost creat un aşa-numit Partid Verde. A fost excrescenţa unei mişcări de tip #rezist, dominată de neomarxişti. Foarte asemănătoare acea mişcare cu partidele neomarxiste de azi, proiecţii ale aceloraşi mişcări de tip #rezist. În plan ideologic, Partidul Verde promova o schimbare fundamentală de paradigmă în relaţiile sociale. Erau condamnate aşa-zisele norme învechite de conduită morală. Norma fundamentală fiind aceea că o familie este alcătuită dintr-un bărbat şi o femeie şi trăieşte după un set întreg de reguli, între care un loc important îl ocupă protecţia minorilor. Verzii au dat de pământ cu toate aceste reguli. Şi au început să-i imprime societăţii germane de atunci alte formule de existenţă. Pe acest eşafodaj ideologic a apărut şi sinistrul experiment legat de încredinţarea unor copii orfani unor pedofili. Cel care a pus în operă această nouă "filozofie", a fost un aşa-zis savant, Helmut Kentler, care, cu aprobarea autorităţilor de la Berlin, a trecut la fapte. Pornind de la premiza că pedofilii, homosexuali sau nu, sunt persoane de bună calitate şi care pot dezvolta o afectivitate accentuată, în baza acestui program, copii ai străzii din Germania au fost încredinţaţi spre adopţie unor asemenea personaje. Care, atenţie, au fost şi finanţate în acest scop, pornindu-se de la premiza că ele, dedicându-se creşterii acestor copii şi întreţinând cu aceştia relaţii sexuale, aduc o veritabilă binefacere societăţii.

După ani de zile, unele victime au relatat cu lux de amănunte copilăria şi viaţa sinistră care le-a fost astfel hărăzită în numele unor principii care au călcat în picioare tradiţiile creştine ale lumii civilizate. Mă refer la creştinism, pentru că Germania se pretinde a fi eminamente un stat creştin.

Ancheta declanşată în urma uriaşului scandal din Germania se desfăşoară cu mare dificultate. Neomarxiştii şi prozeliţii acestui nou Menghele au şters o parte dintre urme, în complicitate cu autorităţile de la Berlin, implicate şi ele în mod criminal în sinistrul experiment. Până la finalizare însă, ar fi bine ca, reflectând asupra acestei mega-tragedii, să devenim conştienţi asupra nocivităţii extraordinare, pe care o tumoare de tip politic şi ideologic, foarte asemănătoare neomarxismului european de azi, o poate prezenta. La fel cum somnul raţiunii naşte monştri, şi dorinţa unora, din păcate din ce în ce mai mulţi, de la nivelul birocraţiei de la Bruxelles, poate genera efecte perverse. Să rămânem aşadar intoleranţi în ceea ce priveşte pedofilia, să fim toleranţi în raport cu homosexualii şi transsexualii, dar să nu admitem sub nicio formă ca o asemenea minoritate să domine majoritatea şi să răstoarne regulile după care fiinţează omenirea de mii de ani. Să fim conştienţi că intoleranţa manifestată de la cel mai înalt nivel al Parlamentului şi Comisiei Europene împotriva unor guverne sau parlamente naţionale, care instituie garanţii asupra respectării, în spiritul tradiţiilor, a unor norme sociale, poate deveni la fel de periculoasă, dacă nu chiar mai periculoasă decât experimentul german. Şi să ne punem măcar o singură întrebare: în ce spirit va fi educat şi cum va trăi de fapt un copil adoptat de un cuplu homosexual sau chiar născut în interiorul unui asemenea cuplu?

Opinia Cititorului ( 18 )

  1. ...

    ...

    1. da, propuneri:

      - 10 ani pentru LGBT 

      - 15 ani pentru paranoici 

      - 12 ani pentru schizofrenici 

      - 13 ani pentru oligofreni 

      - 9 ani pentru alcoolici 

      - 5 ani pentru fumatori 

      - 25 de ani pentru consumatorii de droguri 

      - 6 ani pentru obezi 

      - 4 ani pentru depresivi 

      - 8 ani pentru retarzi 

      - 7 ani pentru sindromul Down 

      - 30 de ani pentru prostie in forma manifesta 

      sper ca ai prins ideea. interesant ca sustinatorii genului asta de aberatie sunt exact cei care pledeaza pentru libertatea/dreptul lor de a nu se vaccina. pai daca ar fi sa implementam un sistem de genul "la puscarie" cine nu este cum vrem noi, in baza propunerilor pe care le-am inaintat, mai ales 2&3&4, nu ati mai ramane unul liber mah 

      Ma, tie iti plac probabil perversiunile anormale ale astora si d-aia vii cu sofismele astea ?!

      Mai normalule, perversiunea este anormala, prin definitie. Matale vei fi condamnat la inchisoarea tampitilor.

      Iar te privesti in oglinda si vezi un avorton cu creierul cat o minge de ping-pong, care-si freaca "bijuteriile" si apoi stropeste oglinda cu sperma lui imputita si infertila!

    Nenea Roșca, se înțelege că programul e dinainte de '89. Atunci e vorba de Bonn, nu de Berlin.

    Stimabilului SRS , care a facut puscarie in Romania membra UE si NATO , banuiesc ca ar prefera sa fim putinisti. Ca atare , vine cu istorii de dinaintea unirii Germaniilor pe care le prezinta ca fiind contemporane si ca ar avea ceva de-a face nu miscarea anti PSD # resist si “puie msd” pe care o considera neo-Marxista pur si simplu ca I se pare ca e o injurie interesanta . Ca sa fie clar : Macron nu e Marxist , el e extrem de capitalist . Protejarea LGBT are legatura strict cu dreptul fiecaruia de a de culca cu ce adult vrea el .

    1. iar ai lasat alaptatul ca sa postezi , atentie sa nu pierzi sarcina ! rebuturilor !

      Aaaa, ca sa nu părem putinisti trebuie sa promovam homosexualitatea și perversiunile? De unde naiba ați scos “logica” asta? Voi care credeți ca sunteți cool și avangardiști pentru ca susțineți pervertirea lumii și desființarea normalității sunteți niște i…cili care nu înțelegeți nimic din ce se întâmpla in jurul vostru. Faceți copii și învățați-i masturbarea de la 4 ani și fluiditatea de gen și homosexualitatea. Începeți cu copiii voștri și apoi, dacă se dovedește rețeta perfecta de viața, ii educam și noi pe ai noștri in același spirit. Dar faceți-o voi întâi ca sunteți mai progresiștii decât noi ăștia cu mentalități învechite. Pana atunci, marș!

      Cand ma refer sa va învățați copiii, vreau sa spun practic. Dacă tot esre cool.

      Macron este bolsevic borât. Putinisti sunt merkel, schroeder, vaca aia care a fost ministreasa prin Austria si acum e sluga la o firma putinista. Protejarea lgbtqr+ inseamna cretinatate maxima.

    poporul asta la anumite perioade de timp o ia pe aratura , nu se pot abtine . mai rau si decat asta , este ca sint copiati . un popor cu reale valori , din plictiseala , de prea mult bine , poate sociologii sa spuna cauza , intra periodic intr-o fundatura urata .

    Individul ăsta,cu puscarie pentru corupție,turnător la securitate,încearcă să se reprofileze,publicând articole pentru creduli.In anii '90 când "rupea"Petromidia cu amicii lui Patriciu și Tăriceanu,nu-l interesa prea tare homosexualii și pedofilii.Acum a simțiți că e o pâine de mâncat și scrie pentru votații AUR,talibanii ortodoxi și nostalgicii psd

    1. Talibani idioti sunt useristii belemisti, pedofili.

    s-o termina de strans gunoaiele din capitala, sper ca acest individ sa dispara...

    1. Dispare făclotilda.

    Cei din Sodoma și Gomora se întorc de ciudă în mormânt că nu trăiesc în zilele noastre.

    Neocapitalistul  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb