PENTRU 2010, "TotalSoft" estimează o cifră de afaceri de 25 milioane euro

SORINA BORŢOI
Ziarul BURSA #Companii #IT / 11 noiembrie 2009

Liviu Drăgan, director general "TotalSoft": "Bugetul de achiziţii pentru 2010 are o valoare cuprinsă între 1 şi 2,5 milioane euro".

Liviu Drăgan, director general "TotalSoft": "Bugetul de achiziţii pentru 2010 are o valoare cuprinsă între 1 şi 2,5 milioane euro".

Compania "TotalSoft", specializată în softuri de business, estimează, pentru anul viitor, o creştere a cifrei de afaceri, până la valoarea de 25 milioane euro, a declarat, ieri, Liviu Drăgan, co-fondator şi director general al firmei. Pentru acest an, reprezentantul "TotalSoft" mizează pe atingerea unei cifre de afaceri de 20 milioane euro.

Potrivit domnului Drăgan, "în 2009 am avut o reducere de 15% a ritmului de creştere, comparativ cu cel din 2008, când acesta era la un nivel de 20-25%". Domnia sa a mai precizat că "această scădere va continua şi în 2010".

Florentina Andrei, director de vânzări în cadrul companiei, a declarat că "în acest an, cifra de afaceri a fost realizată prin clienţii existenţi". În acest moment, "TotalSoft" are peste 500 de clienţi activi.

Creştere constantă în 15 ani de activitate

Compania condusă de Liviu Drăgan a împlinit 15 ani de activitate, perioadă în care a înregistrat creşteri constante ale cifrei de afaceri. Pentru următoarea perioadă, firma are în plan extinderea operaţiunilor, prin deschiderea de noi birouri în străinătate. Astfel, în primul semestru al anului viitor, "TotalSoft" va intra pe pieţele din Bulgaria, Serbia şi Grecia, iar în a doua jumătate din 2010 - în Ungaria, Ucraina şi Polonia. Pentru 2011, compania are planuri de extindere în Rusia şi Italia.

"Biroul din Ungaria trebuia să se deschidă în această toamnă, însă nu am avut echipa completă. Probabil că acesta se va deschide în a doua parte a anului viitor", a explicat Liviu Drăgan.

Referitor la bugetul de achiziţii, reprezentantul "TotalSoft" a menţionat că valoarea acestuia este între 1 şi 2,5 milioane euro. "Cred că achiziţia firmei din Grecia se va finaliza la sfârşitul primului trimestru din 2010. Este vorba despre o firmă cu profitabilitate de peste 25%", a mai spus acesta.

În viitorul apropiat, "TotalSoft" intenţionează să participe la proiectele importante de pe pieţele de "e-guvernare".

Soluţiile de business ale "TotalSoft" au fost implementate, ca produse, în peste 12 ţări. Compania are 380 de salariaţi în acest moment, iar aproximativ 100 dintre aceştia au o vechime de peste cinci ani în firmă. În următorii doi ani, "TotalSoft" va deschide birouri în ţări precum Bulgaria, Serbia, Grecia, Ucraina, Ungaria, Polonia, Rusia şi Italia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb