PENTRU 2013, "Asus": "Ne dorim dublarea vânzărilor de tablete"

Mihaela Dalar Stanca
Companii / 7 februarie 2013

Producătorul IT Asus estimează vânzări duble pentru tabletele comercializate în ţara noastră în acest an, după ce anul trecut compania a vândut circa 30.000 de tablete clienţilor români, a declarat, ieri, Ciprian Donciu, director de vânzări, Asus România.

"În acest an, ne dorim dublarea vânzărilor de tablete şi estimăm 60.000 de tablete vândute până la finalul acestui an", a precizat Donciu.

Reprezentantul Asus a mai spus că în 2012 au fost comercializate circa 100.000 de laptopuri şi netbook-uri marca Asus, doar în ţara noastră. Cu toate gamele de produse Asus în România, compania a vândut aproape 500.000 de produse, anul trecut.

Piaţa tabletelor din ţara noastră este în continuă creştere, anul trecut fiind vândute aproximativ 150.000 de astfel de produse. Pentru anul în curs, oficialul Asus estimează un număr de circa 200.000 de tablete comercializate, în condiţiile în care producătorul îşi doreşte dublarea numărului de tablete vândute anul trecut.

Asus a lansat noua generaţie PadFone în ţara noastră

După lansarea Asus din 2012 a PadFone 1, în cadrul târgului de tehnologie Consumer Eletronics Show (CES), Asus a lansat pe 20 de pieţe din lume, noua generaţie de PadFone (2), care înseamnă un mod intuitiv de folosire a tabletei cu telefonul încorporat, alături de alte specificaţii îmbunătăţite, explică oficialii Asus în România.

PadFone 2 este o alăturare între tabletă şi smartphone, dotate cu sistemul de operare Android. Noul produs a primit deja un premiu la CES 2013 dar şi un premiu pentru design. Comparativ cu primul model lansat, noul dispozitiv se remarcă atât printr-un design mai subţire, specificaţii îmbunătăţite, cât şi prin greutate, cele două aparate cântărind 649 de grame, mai puţin decât alte tablete de pe piaţă.

PadFone 2 este comercializat la un preţ de aproximativ 3.500 de lei. Pentru acest produs, Asus România se aşteaptă în 2013 la vânzări de câteva mii de exemplare.

Pe piaţa locală, Asus furnizează o gamă largă de produse IT, respectiv sisteme portabile, componente pentru desktop (plăci de bază, plăci video, unităţi optice, plăci de sunet, tunere TV), monitoare LCD şi LED, produse de reţelistică, me­dia playere, ser­vere şi accesorii.  

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb