PENTRU AL NOUĂLEA AN CONSECUTIV Philip Morris România - recunoscută drept Angajator de Top

C.P.
Companii / 23 ianuarie 2023

Luminiţa Florea, Director P&C Philip Morris România

Luminiţa Florea, Director P&C Philip Morris România

Philip Morris International a primit, la rândul său, certificarea de Global Top Employer de la Top Employers Institute

Philip Morris România a primit certificarea Angajator de Top pentru al nouălea an consecutiv. Această distincţie vine ca o recunoaştere a excelenţei Philip Morris International (PMI) în ceea ce priveşte practicile de resurse umane, potrivit unui comunicat de presă. Astfel, compania se regăseşte şi anul acesta în clasamentul angajatorilor preferaţi, concentraţi pe îndeplinirea nevoilor unei forţe de muncă diverse, la nivel global.

Distincţia Angajator de Top este rezultatul unei evaluări independente realizate de Top Employers Institute, care a recunoscut şi Philip Morris International drept Global Top Employer pentru al şaptelea an consecutiv. Filialele PMI din 33 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi Asia/Pacific au fost de asemenea recunoscute ca angajatori de top.

"Ne bucurăm că suntem din nou certificaţi Top Employer. Acest lucru ne onorează şi ne motivează să continuăm să le oferim colegilor noştri un mediu de lucru plăcut şi o experienţă extraordinară în Philip Morris România. Obiectivul nostru ca organizaţie a fost şi este să excelăm în asigurarea unui loc de muncă şi a unei culturi organizaţionale care au la bază incluziunea, diversitatea şi respectul. Pasiunea angajaţilor noştri, dedicarea şi talentul lor permit şi accelerează tranziţia companiei noastre către o Românie fără fum", a declarat Luminiţa Florea, Director People & Culture.

Una dintre priorităţile de top ale PMI este atingerea echilibrului de gen, la toate nivelurile. Compania se concentrează ferm pe valorificarea talentului, atât al femeilor, cât şi al bărbaţilor cu care lucrează. În prezent, femeile reprezintă 42% din forţa noastră de muncă, conform comunicatului citat. Peste 40% din funcţiile de conducere ale companiei sunt ocupate de femei. Obiectivul PMI este de a atinge un procent de cel puţin 35 % femei în funcţii de conducere de top până în 2025.

Programul Top Employers Institute certifică organizaţiile pe baza participării şi a rezultatelor sondajului privind cele mai bune practici în domeniul resurselor umane. Acest sondaj acoperă şase domenii de resurse umane care cuprind 20 de subiecte, printre care Strategia pentru oameni, Mediul de lucru, Atragerea de talente, Învăţarea, Diversitatea şi Incluziunea, Bunăstarea şi multe altele.

David Plink, directorul general al Top Employers Institute, a spus: "Vremurile excepţionale scot la iveală ce este mai bun în oameni şi organizaţii. Am observat acest lucru în cadrul programului nostru de certificare a angajatorilor de top din acest an: o performanţă excepţională din partea angajatorilor de top certificaţi în 2023. În această comunitate de organizaţii remarcabile, Philip Morris Internaţional şi-a dovedit angajamentul faţă de angajaţi la nivel global. Această consecvenţă a practicilor de resurse umane la nivel global caracterizează un grup exclusiv de companii care au obţinut o certificare globală prin programul Angajatori de Top. Suntem mândri să anunţăm şi să sărbătorim aceste companii şi realizările lor în 2023".

Programul a certificat şi recunoscut 2.053 de angajatori de top în 121 de ţări/regiuni de pe cinci continente.

Compania mamă a Philip Morris România, Philip Morris International, este de asemenea una dintre cele 15 organizaţii internaţionale care au primit anul acesta distincţia Global Top Employer. PMI are peste 69.600 de angajaţi în întreaga lume.

"Suntem mândri să fim una dintre cele 15 organizaţii internaţionale care au primit certificarea globală Top Employer pentru 2023", a declarat Charles Bendotti, Senior Vice President, People & Culture, apreciind: "Este o recunoaştere a excelenţei noastre continue în domeniul resurselor umane şi a agilităţii cu care răspundem nevoilor unei forţe de muncă moderne".

Philip Morris International (PMI) este o companie internaţională de top din industria tutunului care  şi-a propus să construiască un viitor fără fum şi să îşi extindă, pe termen lung, portofoliul cu produse din afara sectorului de produse care conţin tutun sau nicotină. Portofoliul actual de produse al companiei constă, în principal, în ţigări şi produse fără fum, inclusiv produse care încălzesc tutunul (heat-not-burn), produse cu nicotină pentru uz oral sau produse cu vapori cu conţinut de nicotină, care sunt vândute pe pieţele din afara SUA. Din 2008, PMI a investit peste 9 miliarde USD pentru a dezvolta, fundamenta ştiinţific şi comercializa produse inovatoare fără fum pentru adulţii care altfel ar continua să fumeze, cu scopul de a opri complet vânzarea ţigărilor. Pentru aceasta au fost construite capacităţi de evaluare ştiinţifică de nivel mondial, în special în domeniile toxicologiei sistemelor preclinice, cercetării clinice şi comportamentale, cât şi studii ulterioare introducerii pe piaţă.  

Administraţia pentru Alimente şi Medicamente (FDA) din SUA a autorizat comercializarea unei versiuni a dispozitivului IQOS dezvoltat de PMI, Platforma 1, şi a consumabilelor aferente ca produs din tutun cu risc modificat (MRTP) şi a determinat că o decizie de expunere modificată este oportună pentru promovarea sănătăţii publice.

În 30 septembrie 2022, produsele fără fum dezvoltate de PMI erau disponibile pentru vânzare în 70 de pieţe (excluzând Rusia şi Ucraina). PMI estimează că aproximativ 13,5 milioane de adulţi din întreaga lume, au trecut deja la IQOS şi au renunţat la fumat.

Cu o bază solidă şi o expertiză semnificativă în ştiinţele vieţii, în februarie 2021, PMI şi-a anunţat ambiţia de a se extinde în domeniile wellness şi de îngrijire a sănătăţii şi de a oferi produse şi soluţii inovatoare care urmăresc să răspundă nevoilor pacienţilor şi consumatorilor.

Articol susţinut de Philip Morris România

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. SUSTINUT !? CU CAT ?

    O dependenta se schimba cu o alta dependenta, după un timp aparatele alea se transforma in deșeuri care se reciclează cu costuri foarte ridicate și mai prezintă și un risc de răspândire a diferitelor boli. Dar oamenii fac orice numai bani sa iasa, vezi chipurile de pe cartușele de imprimanta, etc. Cu un design atrăgător și marketing bun se poate vinde orice, oricui.

    recunoscut drept angajator de top si provocator de decese de top in romania!!!

    sa iti construiesti avere pe "pasive"le societatii este o treaba de laudat. 

    s c cret 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
digi.ro
aages.ro
danescu.ro
librarie.net
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Noi. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7317
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3535
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9743
Gram de aur (XAU)Gram de aur405.9099

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Mirosul Crăciunului
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
petreceriperfecte.ro
targuldeturism.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb