PENTRU CELE CINCI IMOBILE DISPONIBILE ÎN PRIMA FAZĂ DE DEZVOLTARE A ANSAMBLULUI REZIDENŢIAL H PIPERA LAKE  HAGAG Development Europe anunţă un grad de ocupare de 75%

G.U.
Companii #Construcţii / 16 august 2021

 HAGAG Development Europe anunţă un grad de ocupare de 75%

Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe anunţă un grad de ocupare de 75% pentru cele 5 imobile (435 de unităţi) disponibile în prima fază de dezvoltare a ansamblului rezidenţial H Pipera Lake, rezultate obţinute cu patru luni înainte de finalizarea lucrărilor de construcţie pentru clădirile H4 şi H5, informează compania într-un comunicat de presă remis redacţiei. Reprezentanţii companiei estimează o creştere a gradului de ocupare de minimum 10% în următoarele trei luni şi încep planificarea etapei de pre-sale pentru cea de-a doua fază a proiectului care va fi demarată anul viitor.

Anna Cohen, Head of Marketing în cadrul Hagag Development Europe, a declarat: "Mă bucur să văd că H Pipera Lake a început să se contureze ca o comunitate tânără şi multi-culturală, aşa cum ne-am imaginat că va fi. Ne dorim ca experienţa clienţilor să fie una cât mai plăcută, iar în acest sens suntem dispuşi să investim nu doar în edificarea proiectului în sine, ci şi în servicii şi facilităţi extra. Din punctul nostru de vedere, zona Aviaţiei-Pipera nu mai este de mult o suburbie, ci un cartier emergent care creşte de la an la an. Tocmai de aceea depunem eforturi susţinute pentru a ne asigura că atât infrastructura, cât şi facilităţile disponibile în zonă se vor îmbunătăţi constant, atrăgând astfel din ce în ce mai mulţi viitori rezidenţi".

Potrivit comunicatului, H Pipera Lake şi-a deschis oficial porţile pentru rezidenţi în cel de-al doilea trimestru al acestui an şi oferă servicii şi facilităţi premium, adiacente celor disponibile pe segmentul locuinţelor de lux, inclusiv serviciul de închiriere apartamente şi reprezentarea proprietarului. Persoanele interesate să închirieze o unitate rezidenţială pot accesa acum această facilitate direct de la dezvoltator sau contactând furnizorul desemnat pentru administrarea proiectului. Totodată, adiţional serviciilor de property management şi concierge virtual dedicat, dezvoltatorul are în vedere implementarea de noi soluţii care să sporească gradul de confort al locatarilor şi să aducă, în acelaşi timp, valoare adăugată zonei. În consecinţă, reprezentanţii Hagag sunt în discuţii cu diferiţi agenţi economici care să opereze spaţii cu funcţiuni comerciale diverse chiar în interiorul complexului de locuinţe.

"Pe fondul evoluţiei accelerate a vânzărilor, dar şi a dezvoltărilor ample din vecinătate, anticipăm că traficul în zonă va creşte semnificativ în următorii ani şi lucrăm deja la un concept care să ne permită să înglobăm cât mai multe facilităţi chiar în perimetrul complexului. Analizăm, în prezent, mai multe opţiuni şi suntem în discuţii cu diferiţi potenţiali chiriaşi pentru a integra în cadrul H Pipera Lake, pentru început, un supermarket, o farmacie şi un salon de înfrumuseţare. Suntem conştienţi că aceste soluţii sunt necesare pentru un minim de confort şi privim cu deschidere şi către alte posibilităţi. Mai mult, am convingerea fermă că serviciul nostru de concierce virtual va facilita accesul locatarilor la toate aceste beneficii şi nu numai", adaugă Anna Cohen.

Dezvoltatorul avansează în ritm alert cu lucrările de infrastructură rutieră, unde a securizat deja o primă cale de acces ce asigură o legătură directă între intrarea în complex şi bulevarul Pipera şi este în curs de finalizare a drumului principal care va conecta, de asemenea, H Pipera Lake la bulevardul principal. În paralel, compania se pregăteşte să demareze, în următoarele săptămâni, lucrările de amenajare a zonei de promenadă ce va fi amplasată pe malul lacului. Dezvoltată pe o parcelă de teren de peste 4.000 de metri pătraţi, aceasta va afişa, până la finalul acestui an, o arhitectură peisagistică caracterizată de zone verzi, piste pentru biciclete şi alergare, precum şi mai multe locuri de joacă pentru copii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb