PENTRU SERVICII DE COMUNICARE ŞI RELAŢII PUBLICE, Firma lui Radu Soviani va primi de la ASF 220 mii euro

F.A.
Companii / 14 ianuarie 2014

Update 12:30 ASF a mai atribuit un contract de consultanţă către PwC, de peste 390 mii lei

ASF a mai atribuit un contract de consultanţă firmei de audit PricewaterhouseCoopers (PwC), în valoare de 392.378 lei, cu TVA, pentru eficientizarea structurii organizaţionale şi evaluarea personalului Autorităţii, potrivit anunţului de atribuire de pe site-ul E-licitatie.ro, datat "6 decembrie".

Iniţial, ASF a primit opt oferte, dintre care trei admisibile. Contractul va fi subcontractat în proporţie de 30%, către Trend Consult (10%) şi Tax Advisors&Accountants (20%).

---

Firma RST Media, controlată integral de Radu Soviani, purtătorul de cuvânt al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), va oferi ASF, timp de trei ani, servicii de management de comunicare şi relaţii publice în valoare de 992 mii lei (220 mii euro), cu TVA, potrivit unui anunţ de atribuire din 13 decembrie, postat pe site-ul E-licitatie.ro.

Contractul este estimat la 1,1 milioane lei. Managementul în domeniul comunicării şi relaţiilor publice va consta în: servicii de purtător de cuvânt, servicii privind coordonarea implementării strategiei de comunicare externă a autorităţii contractante şi servicii de gestionare a relaţiilor cu mass-media în situaţii de criză. Contractul nu poate fi subcontractat.

Alt ofertant la licitaţie a fost firma LDK Consultants Engineers&Planners, controlată de LDK-Consultants Engineers And Planners Grecia (83,87%) şi Marianna Kondylidou (16,13)%.

Radu Soviani nu conduce Departamentul de Comunicare al ASF, ci doar ocupă funcţia de purtător de cuvânt al instituţiei pentru cei trei ani prevăzuţi în contract. Iniţial, experienţa necesară era de zece ani, fiind ulterior redusă la trei.

ASF şi-a început activitatea la sfârşitul lui aprilie 2012, prin preluarea şi reorganizarea atribuţiilor Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor (CSA), Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare (CNVM) şi pe cele ale Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP). În momentul înfiinţării, personalul ASF responsabil cu comunicarea număra 23 de angajaţi, de la CNVM, CSSPP şi CSA. În toamnă, ASF anunţa optimizarea cheltuielilor, inclusiv cele de personal, Departamentul de Comunicare fiind şi el vizat.

"Rezultatul final ţintit este optimizarea cheltuielilor, inclusiv prin externalizarea anumitor servicii care ţin de relaţiile publice, care să compenseze eficient restructurarea la nivelul departamentului. Scopul este obţinerea unui rezultat eficient atât la nivelul relaţiilor publice, cât şi la nivelul costurilor", se arăta într-un comunicat al ASF, citat de surse din presă.

Potrivit Ministerului Finanţelor Publice (MFP), RST Media a fost înfiinţată în 2004, iar în 2012 a înregistrat o cifră de afaceri de 309.121 lei şi un profit net de 66.529 lei. În acel an, firma avea, în medie, doi angajaţi. În 2013, afacerile societăţii (specializată în producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune) s-au ridicat la 409.510 lei, iar profitul net la 128.078 lei.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Traiasca clasa muncitoare! si partidul ei de guvernamant.

    Asta da bugetar!

    Sa tot lucrezi la "stat". 

    Externalizarea "anumitor servicii" se va face tot catre o firma a lui Soviani?.

    Traiasca PSD. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb