PESTE 100 DE COMPANII DIN TOATĂ ŢARA ŞI APROXIMATIV 300 DE INVITAŢI Seminarul Integrat INDUSTRIA CARNII.RO

Ziarul BURSA #Comunicate de presă / 14 noiembrie 2014

  • document ataşat Citiţi aici programul seminarului
    apasă aici pentru a descărca.

    Seminarul Integrat INDUSTRIA CARNII.RO este un eveniment de excepţie marca INDUSTRIA CARNII.RO şi reuneşte în perioada 19-20 noiembrie 2014, la Rin Grand Hotel în sala Bucureşti, cei mai buni specialişti din agricultură, zootehnie şi industrie alimentară.

    Aflat la cea de-a IV-a ediţie, evenimentul poartă titulatura "Reinventarea industriei cărnii de la A la Z" şi aduce în prim plan un mesaj care îndeamnă la o analiza pragmatică a industriei cărnii din România, din perspectiva dezvoltării unui număr tot mai mare de afaceri integrate, care să urmeaze întreg lanţul de producţie "de la furcă la furculiţă".

    Dezvoltarea pe verticală sau mai bine zis proiectele integrate (producţie, procesare, distribuţie) asigură pe lângă un flux constant de materii prime pentru societăţile prelucrătoare, o reducere a costurilor de producţie şi o mai bună gestiune a stocurilor, toate acestea reflectându-se în final într-un plus de valoare ce conferă unei companii avantajul de a fi competitivă, dar şi de a fi capabilă să răspundă cerinţelor din ce în ce mai exigente ale pieţei şi ale consumatorilor.

    Anul 2015 se prefigurează a fi un reper important pentru producătorii şi procesatorii români de carne, mai ales că proiectele agricole integrate vor primi un punctaj mai mare şi vor avea prioritate la finanţare în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 - 2020.

    În premieră, în cadrul Seminarului Integrat INDUSTRIA CARNII.RO va avea loc premierea proiectelor care au în structura lor un sistem integrat de producţie, precum şi liderii de piaţă în industria cărnii, acele modele de business ce merită promovate pentru tenacitatea, inteligenţa şi inspiraţia de a se adapta la condiţiile actuale de piaţă. Trofeul şi diploma "Modelul de business pentru România" vor fi înmânate de domnul Daniel Constantin, viceprim-ministru, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

    Realităţile industriei cărnii din România vor fi dezbătute de cei mai importanţi lideri de piaţă din sectorul agro-alimentar, alături de cele mai reprezentative instituţii ale statului şi reprezentanţii asociaţiilor profesionale. Peste 100 de companii din toata ţara şi aproximativ 300 de invitaţi şi-au anunţat prezenţa în cadrul Seminarului Integrat INDUSTRIA CARNII.RO printre care: crescători de animale, producători, importatori şi distribuitori de carne, preparate din carne şi conserve, furnizori de materii prime (carne, aditivi, condimente, membrane), furnizori de furaje, medicamente, echipamente şi tehnologii pentru ferme, furnizori de echipamente şi utilaje pentru industria cărnii, furnizori de detergenţi şi utilaje pentru igienă, retaileri, reprezentanţi ai instituţiilor publice, ambasade, instituţii bancare şi financiare.

    Prezentările specializate vor aduce în discuţie atât oportunităţile de dezvoltare a afacerilor în acest sector, soluţiile moderne de eficientizare a costurilor şi productiei, cât şi subiecte de interes pentru firmele care fac export sau care doresc să îşi extindă vânzările.

    Modernizarea şi expansiunea rapidă a fermelor de creştere şi îngrăşare a animalelor, a fabricilor de procesare, beneficiare de fonduri europene, coroborate cu producţia şi mai ales potenţialul agricol al României sunt atu-uri ce merită exploatate, atât pe piaţa internă, cât şi cea externă.

    Industria alimentară este un domeniu vital pentru orice economie, cu atât mai mult pentru ţara noastră, dacă luăm în calcul că industria alimentară şi a băuturilor ocupă în România primul loc în topul angajatorilor, cu circa 184.000 de persoane, potrivit raportului FoodDrinkEurope. Aceeaşi sursă menţionează faptul că în sectorul alimentar şi al băuturilor din ţara noastră activează 8.355 de companii care generează în total o cifră de afaceri de 10,7 miliarde de euro şi o valoare adăugată de 2,2 miliarde de euro.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    Comanda carte
    rpia.ro
    danescu.ro
    arsc.ro
    Stiri Locale

    Curs valutar BNR

    07 Oct. 2024
    Euro (EUR)Euro4.9770
    Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5425
    Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2961
    Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9374
    Gram de aur (XAU)Gram de aur387.6905

    convertor valutar

    »=
    ?

    mai multe cotaţii valutare

    Cotaţii Emitenţi BVB
    Cotaţii fonduri mutuale
    Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
    citiesoftomorrow.ro
    energyexpo.ro
    cnipmmr.ro
    rommedica.ro
    prow.ro
    aiiro.ro
    Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
    The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
    BURSA
    BURSA
    Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
    The Kingdom of God on Earth
    Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
    Carte - The crisis solution terminus a quo
    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb