Peste 100 de participanţi la prima ediţie a Regattei Arhitecţilor

T.I.
Companii #Construcţii / 10 iulie 2019

Peste 100 de participanţi la prima ediţie a Regattei Arhitecţilor

Cinci lideri din domeniul construcţiilor pun bazele primului eveniment de sailing dedicat comunităţii arhitecţilor din România, ce îşi propune să devină o tradiţie anuală pe termen lung.

"Regatta Arhitecţilor reprezintă un concept de care suntem foarte mândri, iar rezultatele implementării sale au fost peste aşteptări. Numeroşi participanţi au acceptat invitaţia fără a cunoaşte cu exactitate desfăşurarea evenimentului, iar la finalul acestuia s-au declarat încântaţi şi dornici de a repeta astfel de experienţe. Aşadar, ne propunem continuarea organizării acestui eveniment pe termen lung, respectiv transformarea sa într-o tradiţie anuală", au declarat organizatorii evenimentului, conform unui comunicat.

Potrivit reprezentanţilor companiilor partenere, evenimentul a reunit peste 100 de participanţi care s-au întrecut pentru primul loc în clasamentul Regattei Arhitecţilor. După instructajul realizat de skiperii fiecărei bărci, echipele de arhitecţi din cele 11 bărci au demarat într-o cursă plină de peripeţii, care a durat câteva ore. Cu toate că mulţi dintre aceştia nu se cunoşteau anterior participării la eveniment, timpul petrecut alături de colegii de competiţie, respectiv obiectivul comun şi munca de echipă, au dus la crearea unor relaţii de amiciţie, ce reflectă scopul principal al evenimentului - networking cu persoane ce au aceleaşi interese profesionale.

Evenimentul realizat de cei cinci parteneri, susţinători activi ai comunităţii locale de arhitecţi, a fost implementat de SmartExperience, companie cunoscută pentru platforma de experienţe memorabile şi evenimentele outdoor.

Regatta Arhitecţilor s-a încheiat spre finele zilei, fiind urmată de o ceremonie de premiere a echipelor câştigătoare. Ulterior, participanţii s-au bucurat de timp de calitate petrecut alături de colegii din breaslă în cadrul unei petreceri organizate în port.

Parteneri: Reynaers, Skylux, Gealan, GEZE şi Rockwool.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb