Peste 12.000 de euro, strânşi la Maratonul caritabil DHL pentru Comitetul Naţional Paralimpic

A.V.
Companii / 23 iunie 2016

Peste 12.000 de euro, strânşi la Maratonul caritabil DHL pentru Comitetul Naţional Paralimpic

Numărul participanţilor a crescut semnificativ faţă de 2015

"DHL Express" România a organizat, la data de 19 iunie, cu sprijinul Ministerului Tineretului şi Sportului şi al Direcţiei pentru Sport a Judeţului Braşov, cea de-a şaptea ediţie a evenimentului caritabil Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor, menit să susţină, prin fondurile obţinute, Comitetul Naţional Paralimpic.

Potrivit unui comunicat al companiei, sumele strânse la zi, în valoare de 12.000 de euro (din taxele de participare), la care se adaugă şi alte donaţii, vor fi direcţionate către Comitetul Naţional Paralimpic, pentru sprijinirea sportivilor paralimpici români la Jocurile Paralimpice de la Rio, din 2016.

Maratonul s-a desfăşurat pe traseul Predeal - Pârâul Rece - Râşnov - Poiana Braşov şi a adunat peste 2000 de persoane (alergători şi suporteri) pe platoul de la Stâna Turistică din Poiana Braşov. Faţă de ediţia anterioară, evenimentul a înregistrat o creştere semnificativă, de 50%, a numărului de participanţi care s-au înscris la probele de Maraton, Semimaraton şi Crosul Copiilor, potrivit DHL.

Ediţia 2016 a maratonului a beneficiat de sprijinul sportivilor Andreea Răducan, Monica Roşu, Constantina Diţă, al fostului rugbist George Baltă, dar şi al persoanelor publice Carmen Brumă, Sonia Argint Ionescu, Ileana Badiu şi Şerban Damian.

Daniel Kearvell, Managing Director "DHL Express" România, a declarat: "Mă bucur să constat că acest eveniment creşte de la an la an şi se bucură de un număr tot mai mare de alergători şi de susţinători. Le mulţumim tuturor celor care au ales să se implice şi să susţină cauza, alergând pe un traseu frumos, dar dificil. Felicitări tuturor concurenţilor care au alergat pentru ca sportivii paralimpici «să mute munţii din loc» anul acesta la Rio".

La rândul său, Sally Wood Lamont, preşedintele Comitetului Naţional Paralimpic, a afirmat că România va participa la Jocurile Paralimpice de la Rio din 2016 cu cea mai numeroasă echipă din istoria sa, acoperind pentru prima dată şase sporturi. "Sperăm ca în timpul Jocurilor Paralimpice de la Rio să reuşim să demonstrăm şi să confirmăm încrederea DHL în sportivii noştri, să reprezentăm România cu cinste şi onoare", a adăugat doamna Lamont.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb