PHILIPS este lider pe piaţa sistemelor de monitorizare a pacienţilor

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Servicii Publice / 16 decembrie 2008

Royal Philips Electronics a fost desemnat din nou, prin divizia Healthcare, lider în sisteme de monitorizare a pacienţilor, conform sondajului anual IMV ServiceTrak. Rezultatele cercetării IMV 2008 situează compania Philips pe primul loc de asemenea în ceea ce priveşte relaţia client-producător şi în probabilitatea de a cumpăra de la acelaşi producător.

Tom Kirkland, Senior Vice President al departamentului Customer Services, North America, pentru Philips Healthcare, a declarat: "Clasarea pe primul loc în serviciile de monitorizare a pacienţilor este un tribut adus profesioniştilor din echipa Philips şi devotamentului lor faţă de calitatea îngrijirii oferite pacienţilor".

În cadrul unui sondaj independent realizat de IMV Limited, utilizatorilor li s-a cerut să acorde calificative producătorilor de sisteme de monitorizare a pacienţilor, conform unei liste extinse de factori care corespund ciclului de viaţă al produsului. Philips a ocupat poziţia fruntaşă în 11 categorii aferente serviciilor de monitorizare a pacienţilor, inclusiv locul 1 în ceea ce priveşte relaţia client-producător şi în probabilitatea de a cumpără de la acelaşi producător.

Pentru serviciile oferite, Philips s-a situat pe primul loc nu doar în performanţa generală a serviciilor, ci de asemenea în toate cele trei aspecte care ţin de furnizarea serviciilor: garanţie, contract mentenanţă post garanţie şi piese de schimb. În plus, performanţa echipamentelor s-a situat pe locul 1 în ceea ce priveşte întrunirea aşteptărilor clienţilor, fiabilitatea componentelor hardware şi a celor de software.

Sondajul IMV include evaluări în categorii precum performanţa sistemelor, relaţia cu producătorul, cu inginerii de service, performanţa serviciilor, suportul telefonic, capacitatea de diagnosticare prin sistem dial-in (monitorizare de la distanţă), instalarea echipamentelor şi instruirea utilizatorilor.

Peste 210.000 de sisteme de monitorizare a pacienţilor Philips IntelliVue, echipament lider de piaţă, dotate cu instrumente care facilitează diagnosticarea şi luarea rapidă a deciziilor în situaţii complexe, sunt utilizate în centre medicale din întreaga lume. În octombrie 2007 Philips a introdus pe piaţă un nou echipament de monitorizare pentru pacienţi şi un modul pentru efectuarea de măsurători multiple care va servi cadrelor medicale şi asistenţilor în intervenţiile rapide, fie în timpul transportului între diferitele secţii ale spitalului, fie în tratarea urgenţelor în teren. Noile sisteme Philips IntelliVue X2 şi IntelliVue MP2 sunt cele mai noi produse din gama Healthcare care atestă devotamentul companiei faţă de îngrijirea pacienţilor.

Royal Philips Eletronics (NYSE: PHG, AEX: PHI) este o companie care oferă soluţii diversificate pentru sănătatea şi bunăstarea oamenilor, concentrându-şi activitatea în scopul oferirii de produse inovatoare, ce îmbunătăţesc calitatea vieţii. Ca lider mondial în sectoarele sănătăţii, produselor de lifestyle şi soluţiilor de iluminat, Philips integrează tehnologia şi designul pentru a oferi soluţii complete, ce au la bază înţelegerea consumatorului şi promisiunea brandului, "sense and simplicity". Având sediul central în Olanda, Philips are aproximativ 133.000 de angajaţi în peste 60 de ţări. Cu vânzări de 27 miliarde euro în 2007, compania este lider pe pieţele echipamentelor de îngrijire cardiacă, echipamentelor pentru pacienţii în stare critica şi aparatura medicală de îngrijire la domiciliu, soluţii de iluminat eficiente energetic şi aplicaţii inovatoare în domeniul iluminatului, precum şi pe pieţele produselor de lifestyle pentru îngrijire personală şi divertisment. De asemenea, Philips deţine poziţia de lider pe piaţa televizoarelor cu ecran plat, produselor de bărbierit electrice şi de îngrijire corporală, produselor portabile de divertisment şi îngrijire a sănătăţii bucale.

IMV Limited, cu sediul în Greenbelt, MD, este o companie de cercetare de piaţă independentă, care activează în domeniul îngrijirii sănătăţii, având o experienţă de peste 18 ani în analiza pieţei de imagistică medicală, a celei de diagnosticare clinică şi instrumentelor medicale.

ServiceTrak este unul dintre cele mai reputate şi respectate sondaje de opinie din industria îngrijirii medicale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb