Platforma digitală de colaborare cu o echipă de avocaţi, NewLaw.ro, a fost lansată

G.D.
Companii / 15 martie 2023

Bogdan Ilie, avocat şi fondator NewLaw.ro

Bogdan Ilie, avocat şi fondator NewLaw.ro

Lansată la începutul anului 2023, de către o echipă de avocaţi cu experienţă, NewLaw.ro este platforma digitală de colaborare cu un avocat şi, totodată, unul dintre puţinele proiecte digitale de antreprenoriat juridic din România, conform unui comunicat remis redacţiei. Investiţia financiară în crearea şi lansarea platformei NewLaw.ro s-a ridicat la 50.000 euro.

Potrivit sursei citate, platforma NewLaw.ro, dezvoltată şi implementată de avocatul Bogdan Ilie şi colegii din echipa NDI Law, avocaţi cu peste 15 ani experienţă în avocatură şi servicii juridice, are scopul de a eficientiza relaţia client -avocat, prin facilitarea colaborării la distanţă.

Astfel, platforma vine în sprijinul românilor şi nu numai, care au nevoie de diverse servicii juridice furnizate de avocaţi indiferent de localizare. Platforma cuprinde avocaţi specializaţi în toate tipurile de servicii juridice printre care şi Achiziţii publice, Dreptul muncii, Dreptul Familiei, Drept Administrativ sau Drept fiscal şi Drept Penal al afacerilor şi este un suport pentru întreaga colaborare cu aceştia, de la schimb de oferte şi contracte, până la administrarea documentelor pentru un proces.

"În România, practica avocaturii are puternice influenţe tradiţionaliste, credem că a venit timpul schimbării de paradigmă. Platforma NewLaw.ro respectă principiile filozofiei New Law de democratizare a avocaturii şi are rolul de a simplifica relaţia avocat-client folosind resurse digitale adaptate prezentului. Platforma este un mediu de colaborare sigur, care păstrează istoricul interacţiunilor, documentaţia, versiunile de documente şi tot ce au nevoie să ştie atât clientul, cât şi avocatul, despre o speţă juridică sau un proces", precizează Bogdan Ilie, avocat şi fondator NewLaw.ro.

Investiţia financiară s-a ridicat la 50.000 euro şi include în principal, costuri cu configurarea platformei, durata implementării fiind de 12 luni. În forma sa actuală, platforma acoperă principalele servicii juridice solicitate, iar printre beneficii se numără garanţia profesionalismului, costuri corecte şi acoperire naţională. Practic, prin platforma NewLaw.ro, colaborarea eficientă cu avocaţi specializaţi este posibilă indiferent de zona geografică, subliniază sursa citată.

Dacă din punctul de vedere al clienţilor principale avantaje sunt de simplificare a relaţiei avocat-client şi eficientizare din punct de vedere timp, disponibilitate şi costuri, în ceea ce priveşte avocaţii colaboratori, folosirea platformei NewLaw.ro reprezintă pentru aceştia o sursă suplimentară de venituri.

Atât pentru clienţi, cât şi pentru avocaţi, utilizarea platformei NewLaw.ro este gratuită. Clienţii plătesc exclusiv serviciile juridice de care beneficiază, iar avocaţii colaboratori un procent din onorariul solicitat şi achitat de către clienţi, care acoperă suportul activ oferit de echipa de avocaţi parteneră a platformei NewLaw.ro.

Aplicarea principiilor filozofiei NewLaw presupune utilizarea tehnologiei pentru dinamizarea relaţiei dintre avocat şi client. Platforma NewLaw.ro este o punte de legătură între client şi avocat, indiferent de localizarea lor în România. Avocaţii colaboratori sunt atent selectaţi, sunt avocaţi cu experienţă, capabili să îmbine cunoştinţele juridice cu practica de afaceri şi beneficiază de suportul permanent al echipei NDI Law pentru soluţionarea situaţiilor juridice ridicate de clienţi.

"Platforma este foarte uşor de folosit şi intuitivă. Practic, dacă clientul are nevoie de un avocat în Iaşi, de exemplu, intră pe platformă, îşi prezintă pe scurt situaţia, selectează serviciul sau aria de expertiză, judeţul, oraşul. În funcţie de criteriile introduse, clientului îi este repartizat un avocat specializat conform nevoii sale, în zona geografică de referinţă. Relaţia lor de afaceri este apoi realizată prin intermediul platformei, ceea ce oferă transparenţă şi optimizare. Astfel, clientul are garanţia unui preţ corect şi a unor servicii profesioniste, iar avocatul are acces la o sursă suplimentară de venit şi clienţi. Toţi colaboratorii noştri trec printr-un proces de onboarding foarte riguros iar pe parcurs conlucrăm în strânsă legătură, pentru a ne asigura că serviciul juridic livrat este la un nivel de înalt profesionalism", a mai precizat Bogdan Ilie în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb