POLIŢIA DE FRONTIERĂ: Aproximativ 9.000 pachete cu ţigări de contrabandă confiscate la frontiera de nord a României

S.B.
Miscellanea / 21 octombrie 2021

Aproximativ 9.000 pachete cu ţigări de contrabandă confiscate la frontiera de nord a României

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat, la frontiera verde, aproximativ 9.000 pachete cu ţigări în valoare de peste 104.000 lei, marfă ce urma să fie comercializată pe piaţa neagră de desfacere din zonă, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

În data de 19 octombrie, la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina a fost declanşată o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 02.35, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul sectorului a observat un grup de persoane care transporta de la frontiera de stat mai multe colete voluminoase, spre un autoturism care staţiona în zonă.

Imediat, colegii noştri au acţionat pentru reţinerea contrabandiştilor, iar în momentul în care aceştia au observat oamenii legii, au abandonat coletele şi au fugit spre teritoriul ucrainean, iar autoturismul a demarat spre localitatea Costileva.

Imediat, au fost anunţate şi autorităţile ucrainene despre caz în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră.

La faţa locului au fost descoperite 14 colete cu ţigări, care au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 6.950 pachete cu ţigări, de provenienţă Duty Free,

Ţigările în valoare de 81.315 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi contrabandă. Verificările continuă în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

Şi poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, în cooperare cu lucători ai Sectorului Poliţiei de Frontiera Vicovu de Sus, au descoperit, în data de 19.10.2021, în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii de frontieră Vicovu de Sus, două colete cu ţigări de provenienţă Duty-Free.

S-a trecut la monitorizarea zonei, iar în cel mai scurt timp, au fost înştiinţate şi autorităţile ucrainene despre eveniment, în vederea cercetării în comun a cazului.

În continuare, baxurile au fost transportate la sediul instituţiei, unde în urma invetarierii coletelor, a rezultat cantitatea de 2.000 pachete ţigări, în valoare de 23.400 lei.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, precum şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb