POLONIA: Prologis va construi o clădire de 27.000 mp în Wroclaw

V.B.
Companii #Imobiliare / 25 martie 2014

Prologis va construi o clădire de 27.000 mp în Wroclaw

Compania Prologis, ce deţine, operează şi dezvoltă spaţii industriale, a anunţat astăzi construirea speculativă a unui spaţiu logistic modern cu suprafaţa totală de 27 mii mp în Prologis Park Wroclaw V din Polonia, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

Ben Bannatyne, managing director şi regional head, Prologis Central & Eastern Europe, a declarat: "Wroclaw este în prezent una dintre cele mai căutate locaţii pentru spaţii logistice din Polonia cu o rată de disponibilitate foarte scăzută. În ultimii doi ani, au fost finalizate câteva clădiri build-to-suit în Prologis Park Wroclaw V, ceea ce confirmă încrederea clienţilor noştri în cererea tot mai mare pe această piaţă. Datorită portofoliului nostru de terenuri foarte bine amplasate, avem capacitatea de a iniţia rapid activităţile de construcţie pentru a satisface această cerere".

Prologis Park Wroclaw V însumează peste 90 mii mp de spaţiu industrial modern ocupat de Eko Holding, Neonet, Tradis şi UPM Raflatac. Parcul are un potenţial suplimentar de dezvoltare de 125 mii mp. Situat adiacent şoselei de centură a oraşului Wroclaw, parcul logistic de Clasă A se află în Nowa Wie¶ Wroc³awska, la aproximativ 3 km sud-vest de intersecţia Wroclaw Bielany dintre drumul naţional A4 (Berlin-Wroclaw-Ucraina) şi autostrada S8/ E67, se mai arată în comunicat.

Având o implicare activă în cinci ţări din regiune (Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia şi România) şi un portofoliu care totalizează peste 3,6 milioane mp, Prologis este principalul operator de clădiri de distribuţie din Europa Centrală si de Est (date valabile la 31 decembrie 2013). Compania activează pe pieţele globale şi regionale din America, Europa şi Asia. La 31 decembrie 2013, Prologis deţinea sau avea investiţii, integral sau prin co-investiţii, în proprietăţi şi proiecte de dezvoltare estimate în total la aproximativ 52,9 milioane mp în 21 de ţări. Întreprinderea închiriază spaţii de distribuţie moderne unui număr de peste 4.500 de clienţi (producători, retaileri, companii de transport, furnizori terţi de servicii logistice şi alte companii).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb