Popeyes România anunţă deschiderea a două restaurante în această vară

S.B.
Companii / 19 mai 2022

Popeyes România anunţă deschiderea a două restaurante în această vară

Popeyes România anunţă deschiderea a două noi restaurante în Bucureşti, în această vară, şi începe recrutarea viitorilor membri ai echipei.

După succesul înregistrat cu deschiderea primului restaurant din ţară, în Băneasa Shopping City, la începutul lunii aprilie 2022, Popeyes România continuă strategia de extindere a reţelei, cu două noi restaurante în centrele comerciale ParkLake Shopping Center şi AFI Cotroceni, care vor fi inaugurate în vara acestui an.

Popeyes oferă peste 100 de noi locuri de muncă şi unele dintre cele mai atractive salarii de intrare de pe piaţa QSR din România

Luna mai marchează startul recrutărilor pentru noile restaurante Popeyes, care vor genera peste 100 de noi locuri de muncă: Crew Members, Shift Managers sau Manager de Restaurant. Noii colegi sunt aşteptaţi în echipă cu unele dintre cele mai atractive salarii de intrare nete din industrie, precum şi oportunităţi de dezvoltare profesională, în echipa unui brand internaţional.

"Prima deschidere a fost un succes şi suntem impresionaţi de entuziasmul tuturor celor care ne-au vizitat şi care şi-au exprimat dorinţa de a ne găsi mai aproape de comunităţile lor", a declarat Mihaela Lungu, Chief Marketing Officer Popeyes România. "Anul acesta avem în plan deschiderea mai multor restaurante în Bucureşti şi ne dorim să ne extindem echipa pentru viitoarele restaurante. În acest moment, avem unul dintre cele mai atractive pachete salariale de intrare din industria QSR, cu care ne întâmpinăm colegii, alături de care le vom oferi clienţilor experienţa unică Popeyes, cu reţete făcute din ingrediente de cea mai bună calitate şi gustul unic din Louisiana." 

Fondat în 1972, Popeyes are peste 50 de ani de istorie şi tradiţie culinară. Puiul Popeyes este proaspăt, nu congelat, marinat cel puţin 12 ore într-un mix îndrăzneţ de condimente Cajun, dat apoi manual prin panadă şi gătit fără compromis. Slow Cooked served fast este unul dintre cele mai importante atribute care fac din Popeyes un brand diferit şi atât de apreciat la nivel global.

Noile restaurante Popeyes din ParkLake şi AFI Cotroceni vor avea un design modern, cu accente portocalii vibrante şi interioare colorate, inspirate din stilul artei stradale din Louisiana şi a galeriilor tradiţionale din New Orleans.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb