Porsche România deschide primul showroom din România dedicat exclusiv mobilităţii electrice

G.U.
Companii / 19 aprilie 2022

Porsche România deschide primul showroom din România dedicat exclusiv mobilităţii electrice

Începând cu luna aceasta, MOON CITY E-mobility Lounge şi-a deschis porţile pentru pasionaţii de inovaţie şi sustenabilitate. Acesta se află în Băneasa Shopping City şi este primul showroom din România dedicat exclusiv mobilităţii electrice, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

MOON CITY E-mobility Lounge este o incursiune în prezentul modern, dar şi în viitor, constituindu-se într-o "casă" a progresului sustenabil, în care vor fi expuse, periodic, modelele electrice aparţinând mărcilor Volkswagen, Audi, Skoda şi CUPRA, cu scopul de a face ca electromobilitatea să fie parte din viaţa noastră de zi cu zi. Este o promisiune pentru o lume sustenabilă, pentru că prezentul ne arată că nu există nicio modalitate să evităm energia electrică. Locaţia reprezintă un hotspot ce emană futurism, excelenţă, flexibilitate şi adaptabilitate, altfel spus, o abordare complexă şi integrată a conceptului de mobilitate electrică, ce îmbină tehnologia cu conectivitatea.

"Acest concept store promovează o bună parte din viziunea grupului Porsche despre viitorul de care cu toţii avem nevoie. Este un proiect emblematic pentru compania noastră şi o investiţie în viitorul acesteia şi se doreşte a fi un hub important pentru diferite mărci ce vor fi expuse, rând pe rând, aici. Aceasta este o nouă promisiune pe care o facem pentru un viitor sustenabil, pentru că oricât de departe ne poate părea acest < < mâine > >, el se construieşte chiar azi de către fiecare dintre noi", declară dl. Brent Valmar, General Manager Porsche România.

Potrivit sursei citate, noul concept-store marca Porsche România este dezvoltat sub brandul MOON, ce oferă soluţii complete, destinate mobilităţii electrice: de la staţii de încărcare de uz casnic (tip wallbox), încărcător portabil, până la staţii de încărcare rapidă de mare putere, panouri fotovoltaice şi sisteme de stocare. Brandul MOON şi-a consolidat poziţia pe piaţa internaţională odată cu evoluţia tehnologică, ţinând cont de reglementările internaţionale şi de nevoia de a salva planeta prin emisii de CO2 cât mai mici. MOON CITY E-mobility Lounge vine să susţină valorile MOON şi să le promoveze, marcând cea mai importantă trecere din istoria automobilelor, aceea de la funcţionarea pe benzină, la folosirea curentului electric în mod sustenabil, pentru zero emisii până în 2050.

"MOON îşi împrumută numele devenit deja emblematic actualului hotspot, pentru un nou tip de mobilitate electrică, oferind consumatorilor şi clienţilor de afaceri soluţii personalizate. Deschiderea MOON CITY E-mobility Lounge marchează, de asemenea, începutul unei noi ere a mobilităţii, într-un mod pe care vizitatorii îl pot experimenta interactiv şi educativ", declară Theodora DAFIN, Team Leader MOON România.

Prezentul concept îşi are originea în Austria, în centrul de expertiză şi inovaţie în e-mobility, MOONCITY Salzburg, iar showroom-ul deschis în Bucureşti este al şaselea de acest gen din Europa, după cele din Salzburg, Viena, Bratislava, Zagreb şi Liublijana. Scopul este de a oferi "edutainment" tuturor celor care-i trec pragul, împreună cu informaţii explicative pe subiecte complexe de mobilitate. Deschiderea acestui concept store, care stă sub marca inovaţiei, vizează educarea şi modelarea consumatorului în vederea construirii unui mediu mult mai sănătos.

Cei care vor vizita magazinul din Băneasa vor descoperi nu doar opţiunile de mobilitate electrică din portofoliul grupului Porsche România, dar vor primi şi consiliere şi sfaturi de specialitate despre sustenabilitatea prin mobilitate şi soluţiile pentru un viitor durabil.

În 2021, au fost instalate primele staţii de încărcare MOON de 300kW din ţară, în Bucureşti, Rm. Vâlcea şi Timişoara. Staţiile de încărcare din portofoliul MOON au putere de încărcare de la 7.4kW până la 300kW, iar din acest an oferă proiecte de panouri fotovoltaice la cheie clienţilor dornici de a face schimbarea către o sursă de energie verde. În prezent, în reţeaua de dealeri autorizaţi ai grupului sunt instalate peste 100 de staţii de încărcare MOON.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Prostii scumpe, deocamdata petrolul este sfant...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb