Power Net Consulting semnează contractul de System Integrator cu IBM

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 6 octombrie 2009

Power Net Consulting, unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii informatice integrate de pe piaţa din România, a semnat recent cu compania IBM un contract de System Integrator.

Parteneriatul cu IBM completează gama de soluţii pe care Power Net Consulting o pune la dispoziţia clienţilor, asociindu-se cu unul dintre liderii mondiali în producţia de echipamente IT şi produse software. Un punct important în această colaborare îl constituie şi faptul că Power Net Consulting a devenit recent Authorized Warranty Service Provider pentru IBM, asigurând servicii de garanţie pentru servere IBM System x şi echipamente periferice asociate.

Gabriela Laiu, Executive Manager, Power Net Consulting: "Cunoaşterea produselor IBM, implementarea în câteva proiecte mari a soluţiilor hardware IBM de tip enterprise (servere, BladeCenter, storage etc.) şi o relaţie solidă cu furnizorul, construită în beneficiul clientului final sunt câteva principii de bază care conduc către o colaborare pe termen lung şi, sperăm noi, de succes între Power Net Consulting şi IBM. Devenind parteneri IBM pe cele două direcţii, ne dorim să atingem un nivel cât mai înalt de cunoştinţe, certificări care să ne permită dezvoltarea şi implementarea unor proiecte importante pe toată gama de produse Enterprise, hardware şi software, pusă la dispoziţie de IBM.""

Odată cu semnarea contractului de System Integrator cu IBM, Power Net Consulting se va concentra pe abordarea proiectelor complexe de integrare, cu soluţii dezvoltate pe platforme şi tehnologii hardware şi software IBM:

IBM System p - servere bazate pe cele mai rapide procesoare din industria IT, respectiv IBM Power 6;

Storage High-End - soluţii de stocare scalabile de tip enterprise, cu capacitate maximă de 1024 TB;

Tape Storage - soluţii de back-up şi stocare pe bandă şi software-ul profesional Tivoli - destinat managementului general al infrastructurii IT;

Storage Entry & Mid-level - soluţii de stocare scalabile, consolidate pe hard disk-uri cu capacitate maximă de 112 TB;

System x cu până la 16 procesoare, bazate pe tehnologie Intel;

BladeCenter - o soluţie modulară scalabilă, optimizată, prin care mai multe unităţi de procesare utilizează acelaşi spaţiu de stocare şi aceeaşi infrastructură de comunicaţii.

Înfiinţată în 1999, compania Power Net Consulting s-a impus pe piaţa IT din România ca furnizor de soluţii informatice integrate. Serviciile companiei se adresează unui spectru larg de structuri comerciale, industriale, servicii publice, instituţii guvernamentale şi educaţionale. Aria de expertiză a Power Net Consulting acoperă aproape întreaga zonă de nevoi specifice la nivel de IT&C de care are nevoie o companie, de la servere, staţii de lucru, reţele, stocare date, până la sisteme de operare. De asemenea, prin parteneriatele cu liderii mondiali din domeniul IT, Power Net Consulting pune la dispoziţia clienţilor din România pachete complete de ultimă generaţie pentru managementul eBusiness, atât din punct de vedere al echipamentelor hardware necesare, cât şi al produselor software.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb