PRAS Consulting, creştere cu peste 20% a cifrei de afaceri

V.B.
Companii #IT / 3 februarie 2014

PRAS Consulting, firmă de externalizare a serviciilor IT, a înregistrat, anul trecut, o creştere a cifrei de afaceri cu peste 20% faţă de cea din 2012, ajungând la 1,2 milioane de euro, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

Paul Roman, Director General al PRAS Consulting, a declarat: "Anul 2013 a consemnat proiecte importante. Proiectul de Microsoft Exchange de la o firmă din oil&gas a consolidat peste 40 de mii de utilizatori, fiind cel mai mare proiect de Exchange Server din România. De asemenea, Proiectul de Fenestrae Fax Server, implementat la o companie din domeniul telecom, pe care l-am upgradat în acest an, este folosit în prezent de peste 10 mii de utilizatori".

Andrei Suciu, Director de Vânzări al PRAS, a precizat că, anul trecut, întreprinderea s-a concentrat pe proiectele de upgrade a infrastructurilor IT, în special în telecomunicaţii, servicii şi administraţia publică.

"De asemenea, soluţiile de comunicaţii unificate şi auditurile pentru licenţierea software-ului (SAM-Software Assets Management) au avut şi ele o contribuţie la creşterea cifrei de afaceri." a completat Andrei Suciu.

Totuşi, domeniul cloud computingului nu a atins nivelul dorit în 2013, în ciuda eforturilor depuse de PRAS.

"Ştim că zona de cloud computing este viitorul şi ştim acest lucru de aproape 10 ani, de când a apărut conceputul şi de când am instalat primele sisteme cloud. În 2007, am realizat prima noastră implementare de tip cloud public de mare capacitate pentru o firma din Anglia cu un ordin de mărime de zeci de mii de utilizatori. Retrospectiv, credem că nu am abordat corespunzător piaţa în 2013, deoarece rezultatele nu au fost pe măsura aşteptărilor. PRAS are în portofoliu cea mai mare implementare de Office 365 din mediul privat, fiind selectată în topul partenerilor de cloud Microsoft (Windows Azure Circle)." a mai spus Suciu.

PRAS Consulting a fost înfiinţată în 2002 şi are la activ peste 50 de proiecte complexe IT, pentru clienţi aflaţi în topul celor mai importante zece companii din ţara noastră (industrie petrolieră, telecom etc).

PRAS Consulting este Microsoft Gold Certified Partner, cu proiecte implementate în companii cu reţele de până la zeci de mii de computere. PRAS are statutul de HP Preferred Partner şi este distribuitor Fenestrae în România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb