Predoiu: "Mai puţini şefi, mai mulţi oameni în operativ"

T.B.
Miscellanea / 8 noiembrie 2023

Predoiu: "Mai puţini şefi, mai mulţi oameni în operativ"

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a anunţat, miercuri, rezultatele reorganizării Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, menţionând că vor activa mai mulţi oameni în operativ şi mai puţini şefi, informează agerpres.ro.

Predoiu a precizat că la nivelul IPJ Constanţa vor exista trei posturi de şefi "mari" - şeful Inspectoratului, şeful Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate şi cel al Biroului Operaţiuni Speciale, potrivit sursei menţionate.

"Prin reorganizare au fost eliminate suprapuneri de competenţă. (...) Am cerut mai multe patrule, mai multă prezenţă a poliţiştilor în uniformă în mijlocul comunităţii", a explicat ministrul, care a arătat că nu sunt necesare schimbări legislative, iar salariile nu sunt afectate, relatează sursa.

Potrivit agerpres, "Astăzi, la câteva luni distanţă şi după o analiză metodică, este limpede că discuţia asupra cauzelor imediate care au condus la accident este mai complexă, nu ţine doar de capacitatea instituţională a IPJ Constanţa sau a Poliţiei în general, chiar dacă criticile şi acuzele s-au concentrat atunci, sub imperiul emoţiilor, exclusiv către acest punct, ci ţin de un plan mai larg, de eficienţa aparatului nostru de aplicare a legii în combaterea traficului şi consumului de droguri, de configurare a legislaţiei sau de suportul bugetar pe care Guvernul trebuia să-l aloce în ultimi 10 - 20 de ani pentru dotarea corespunzătoare a acestor instituţii de aplicare a legii", a transmis Cătălin Predoiu.

Predoiu a adăugat, "Ideea este ca noul IPJ să fie mai simplu şi eficient organizat, cu o comandă centralizată, cu mai puţini şefi şi cu mai mulţi oameni în teren, cu o Poliţie prezentă în stradă proactiv şi calificată, o Poliţie mai aproape de cetăţean şi comunitate, o Poliţie plasată între comunitate şi fenomenul infracţional, pentru a proteja cetăţeanul şi a confrunta timpuriu orice formă de infracţionalitate", a arătat ministrul, conform agerpres.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. De ce a fost reorganizat numai un singur inspectorat, cel din Constanta, in conditiile in care toate sunt macinate de sefisme, coruptie, nepotism si incompetenta?

    Trebuie sa moara oameni in fiecare judet ca sa ajunga acolo reorganizarea? Mai bine reorganizam inainte, tocmai pentru a nu mai avea victime precum cele din Constanta. 

    voi sa fiti cit mai multi....zecile de mii de angajati si politicieni din Buc. care nu faceti nimic dar sinteti hraniti, tunsi, frezati, imbracati pe nefacind nimic, din impozitele si taxele celor care fac ceva....si a imprumuturilor.

    dati o lege sa interzica zgomotul infernal la masini si motociclete , vechi sau tunate .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb