Premieră naţională pentru OSRAM în tehnologia de iluminat auto

A.D.
Comunicate de presă / 16 octombrie

Sursa foto: OSRAM

Sursa foto: OSRAM

OSRAM, lider mondial în soluţii de iluminat auto, anunţă o premieră pentru piaţa naţională. Noile sale produse LED, becurile H1, H4, H7 şi W5W, au primit toate certificatele de conformitate din partea Registrului Auto Român (RAR).

Becurile certificate de OSRAM (H1, H4, H7 şi W5W) sunt primele din România care au obţinut omologări pentru aceste categorii specifice, se transmite într-un comunicat la redacţie.

Becurile sunt destinate utilizării atât pentru faza scurtă, faza lungă şi lumini de poziţie şi au o garanţie de 5 ani. Produsele se remarcă printr-o lumină mai puternică şi mai clară decât becurile tradiţionale cu halogen, oferind totodată siguranţă şi confort vizual pentru ceilalţi participanţi la trafic.

"Piaţa românească de becuri auto trece în acest moment la următorul nivel de performanţă, calitate şi tehnologie. Suntem bucuroşi că OSRAM aduce şi în România aceste soluţii inovatoare. Certificarea becurilor H1, H4, H7 şi W5W de către Registrul Auto Român este dovada angajamentului nostru faţă de clienţi şi faţă de siguranţa şi performanţa produselor noastre. Aceste becuri, deja omologate în Germania, Franţa şi în alte ţări europene, reprezintă un pas important în evoluţia tehnologiei de iluminat auto," a spus Adrian David, Managing Director la OSRAM România.

Potrivit comunicatului, acordarea certificării oficiale pentru România a venit în urma unui proces riguros care a inclus atât verificarea cu stricteţe a documentaţiei tehnice, cât şi testarea becurilor în laboratorul RAR şi evaluarea conformităţii administrative.Astfel, becurile OSRAM pot fi utilizate pe drumurile publice din România, aşa cum se întâmplă deja în alte 27 de ţări europene.

"Faptul că OSRAM este primul şi singurul producător de becuri LED care a obţinut aceste omologări şi pentru România este o realizare semnificativă pentru întreaga industrie şi demonstrează superioritatea tehnologică a produselor noastre. Ne-am asumat să oferim permanent cele mai bune soluţii de iluminat auto, care îmbunătăţesc siguranţa în trafic şi oferă confort şoferilor atunci când sunt la drum," precizează Adrian David.

Potrivit comunicatului, unele dintre produsele certificate de OSRAM în România sunt premiate şi la nivel internaţional de către instituţii de specialitate de prestigiu. Becurile OSRAM Night Breaker LED şi TRUCKSTAR H7 LED au fost premiate chiar anul acesta la GalaGerman INNOvation. Modelele H1, H4, H7 şi W5W, proaspăt omologate de către RAR, vor fi disponibile pe piaţa internă chiar din această lună. Produsele sunt destinate atât autoturismelor, cât şi autoutilitarelor şi oferă o alternativă de calitate înaltă la soluţiile tradiţionale de iluminat.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9758
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5675
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3002
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9452
Gram de aur (XAU)Gram de aur393.9593

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
prow.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb