PREMIERUL VIORICA DĂNCILĂ:  "Vom promova un nou proiect al legii pensiilor"

F.B.
Politică / 1 octombrie 2018

Viorica Dăncilă (Sursa foto: Twitter)

Viorica Dăncilă (Sursa foto: Twitter)

Un nou proiect al legii pensiilor va fi promovat în perioada imediat următoare, a anunţat prim-ministrul Viorica Dăncilă astăzi într-un mesaj transmis de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, arată Agerpres.

Dăncilă a declarat că "societatea românească are nevoie astăzi, mai mult ca oricând, de înţelepciunea, cumpătarea şi generozitatea părinţilor şi bunicilor noştri. Experienţa lor de viaţă, memorie vie a frământărilor sociale şi grijilor personale, este un preţios factor de echilibru. Maturitatea şi dăruirea lor sunt îndemnuri puternice la unitate şi solidaritate, atât de necesare nouă, românilor, în An Centenar", a transmis Dăncilă, potrivit unui comunicat de presă.

Prim-ministrul a subliniat că părinţii noştri au construit "cu răbdare, pricepere şi loialitate România Centenară".

"Ne-au arătat drumul corect către un viitor mai bun, mai prosper, ne-au învăţat să ne ajutăm semenii, să ne iubim ţara, să ne apărăm interesele naţionale, să rămânem loiali tradiţiilor şi valorilor morale. Ei au avut un rol esenţial în definirea României de astăzi şi continuă să aibă un cuvânt greu de spus în transformările României de mâine. Părinţilor şi bunicilor, seniorilor noştri le datorăm recunoştinţă şi respect. Avem datoria morală să le păstrăm demnitatea şi să le oferim zile liniştite", a spus Dăncilă.

Premierul a adăugat că, în mandatul actualei coaliţii de guvernare, au fost luate măsuri pentru a le asigura persoanelor în vârstă venituri mai mari şi acces mai facil la servicii de sănătate.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Romania are a doua cea mai mare rata de emigrare din lume. In strainatate lucreaza aproape la fel de multi romani ca si in tara. Ati transformat aceasta tara intr-o tara a copiilor care nu cresc alaturi de parinti. Ceea ce ati facut din aceasta tara se poate numi fara exagere "GENOCID"! Chiar nu va este rusine sa vorbiti de valori morale???

    1. De unde atata rusine? trebuie sa ai obraz pentru asa ceva. 

      Nastase, prim-ministru fiind, a iesit pe ecran laudandu-se ca: de acum (din acel moment) romanii pot sa mearga (sa iasa) la munca unde vor, in Europa!?. Mai pe sleau, pot sa-si ia lumea in cap, sa-si paraseasca familia, parintii, prietenii si sa slugareasca prin strainataturi; asta dupa ce guvernantii (intamplator PSD-istii) au pus pe butuci economia tarii.

       

      Cei mai multi au plecat cand basescu le-a zis sa plece, nerusinatule

      PSD-istule, n-ai toale destule ca sa acoperi mizerile PSD-iste. Ai memoria zero. 

      Este un adevar statistic ca cei mai multi romani au plecat in timpul guvernarii Boc/Basescu. Mizeriile lor n-au mai putut fi suportate de romani.

    Dixit Dancila: 

    ".....părinţii noştri au construit "cu răbdare, pricepere şi loialitate România Centenară".  

    "Ne-au arătat drumul corect către un viitor mai bun, mai prosper, ne-au învăţat să ne ajutăm semenii, să ne iubim ţara, să ne apărăm interesele naţionale, să rămânem loiali tradiţiilor şi valorilor morale......"

    Doamna pare buna la teorie, dar cu sprijinul "neprecupetit" al celor de la guvernare, situatia actuala, la noi, este exact invers fata de ce ne spune. Asa si cu programul "scris si stiut pe dinafara de catre Dragnea" cu care ne asigura in campania electorala, pe puncte, pe zile, pe obiective, bla,bla, bla ..... 

    " Promovati, promovati, promovati!". Sarguinciosi guvernantii nostri; promoveaza intruna si vor ajunge cu promisiunile pentru bunici in pragul alagerilor. Punct ochit, punct lovit!. 

    Siti a cui era aceasta lozinca, nu?; desigur am adaptat-o la maretul program al guvernantilor nostri. 

    Faceti, va rog o analiza si trageti concluzile.

    Prim-ministrul a subliniat că părinţii noştri au construit "cu răbdare, pricepere şi loialitate România Centenară".  

    Da, dar ei o darama cu perseverenta. 

    "un nou proiect al legii pensiilor va fi promovat..." Ce sa inteleg? Toata mistocaria Olgutei si a Romania Tv se arunca la cos?? (Mi-e mila de tov. Cretulescu cita minciuna a putut spune atit despre Legea 263 cit si despre proiectul ''descoperit'' la inceputul lunii august) Inca o data intreb:UN NOU PROIECT? Si-au dat seama ca nu stiu tabla inmultirii??

    adica ati luat din banii romanilor inclusiv ale pensionarilor si ati platit pensii speciale??? si vreri sa largiti categoriile de beneficiari ai pensiilor speciale pentru membrii PCR ??? HOTILOR !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb