Preşedintele Epicor a primit premiul "CEO of the Year"

Comunicat Epicor
Ziarul BURSA #Companii / 13 martie 2007

Consiliul Tehnologic din California de Sud l-a numit pe George Klaus, preşedintele Consiliului de Administraţie şi CEO Epicor Software Corporation, "CEO of the Year" în cadrul Premiilor Industriei Tehnologice pentru anul 2007, eveniment ce a avut loc la Los Angeles. Epicor este unul dintre cei mai importanţi provideri de soluţii software pentru întreprinderile din segmentul midmarket şi pentru companiile din topul Global 1000. Compania are o filială şi în ţara noastră: Epicor Software România.

"Cu încă un an cu venituri record şi profit substanţial, George Klaus continuă să ghideze Epicor în direcţia potrivită. Pentru toate realizările sale, juriul nostru i-a acordat premiul "CEO of the Year"", a declarat Jon Kraft, preşedintele Consiliului de Administraţie al Technology Council. "Leadershipul excepţional al unui CEO cum este George reprezintă o garanţie că statul California de Sud atrage angajaţi foarte buni pentru a-şi menţine reputaţia de regiune unde companiile tehnologice se dezvoltă foarte bine", a completat dl. Kraft.

Premiul "CEO of the Year" este acordat unui CEO al unei companii tehnologice din California de Sud care a condus organizaţia cel puţin cinci ani şi care a avut cele mai bune rezultate per ansamblu în ceea ce priveşte creşterea vânzărilor, creşterea numărului de locuri de muncă în California de Sud, profitabilitate, inovaţia produselor, organizaţii de comerţ din industrie, activităţi legislative importante pentru industria tehnologică, comunitate şi implicare în industrie. Acesta este cel de-al doilea premiu "CEO of the Year" câştigat de dl.Klaus, deoarece el a mai primit acest premiu şi în 2004. În plus, Epicor a câştigat premiul "Company of the Year" al Consiliului Tehnologic în 2005 şi 2006.

Cu mai mult de 30 de ani de experienţă în industria de înaltă tehnologie, dl.Klaus este CEO Epicor din februarie 1996. În septembrie 1996, dl.Klaus a preluat şi funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie. Sub conducerea sa Epicor s-a dezvoltat, servind mai mult de 20000 clienţi în 140 de ţări. Dl.Klaus continuă să conducă Epicor la rezultate financiare puternice aşa cum s-a văzut în ultimul raport trimestrial: rezultate record ce au depăşit 100 milioane $ pentru prima dată în istoria companiei. Dl.Klaus, un veteran în Marină, este în continuare activ în comunitate. De curând, a făcut parte din Information and Computer Science CEO Advisory Board al Universităţii din California.

"Este o onoare să câştigi premiul "CEO of the Year" al Consiliului Tehnologic, fiind desemnat dintre mulţi CEO foarte buni şi companii de tehnologie renumite din California de Sud", a declarat dl.George Klaus. "Succesele Epicor din anul 2006 au fost subliniate de primele noastre venituri trimestriale de 100 milioane, performanţă atinsă prin munca tuturor celor mai mult de 2200 de angajaţi şi demonstrată de vânzările record din fiecare dintre principalele zone ce contribuie la venituri. Importanta realizare financiară şi valoroşii angajaţi ai companiei demonstrează angajamentul Epicor de a furniza tehnologii inovative ce ajută clienţii să fie competitivi", a completat dl.Klaus.

Premiile Industriei Tehnologice, aflate anul acesta la a 13-a ediţie, premiază liderii din industrie şi companiile ce au avut contribuţii extraordinare la dezvoltarea Californiei de Sud ca centru al inovaţiei tehnologice. Premiile pentru anul 2007 au fost anunţate în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Hotelul Millennium Biltmore din Los Angeles, la 7 martie 2007.

Despre Consiliul Tehnologic din California de Sud

Consiliul Tehnologic din California de Sud este primul forum al liderilor tehnologici din regiune, ce organizează evenimente, facilitează contacte, oferă informaţii şi resurse pentru a ajuta companiile tehnologice să se bucure de succes. De la recunoaşterea inovaţiei în cadrul evenimentului de premiere anual şi până la oferirea accesului la fonduri prin VentureNet, Technology Council susţine companiile de-a lungul întregii lor existenţe. Fondat în 1991 ca şi Consiliu de Software al Californiei de Sud, Consiliul Tehnologic are o istorie de 15 ani, perioadă în care a sprijinit companiile tehnologice din regiune.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb