Preşedintele Joe Biden a anunţat prima tranşă de sancţiuni pe care SUA le impun Rusiei

Preşedintele Joe Biden a anunţat prima tranşă de sancţiuni pe care SUA le impun Rusiei

G.B
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 22 februarie 2022

Joe Biden

Joe Biden

Preşedintele american Joe Biden a anunţat astăzi în cadrul unui briefing de presă, sancţiunile pe care Statele Unite ale Americii le impune Rusiei. Sancţiunile vin la câteva ore după ce Rusia a aprobat trimiterea de trupe militare în republicile separatiste Doneţk şi Lugansk, a căror independenţă a recunoscut-o ieri.

Joe Biden a declarat astăzi: "Ieri, Vladimir Putin a recunoscut independenţa a doua state din estul Ucrainei, mai simplu Rusia a decis să rupă o parte din Ucraina. Astăzi a anunţat că vrea mai mult decât aceste regiuni. Cred că vrea să cucerească cu forţa cât mai mult teritoriu.

I-am spus lui Putin în faţă că vom reacţiona împreună în momentul în care Rusia va acţiona împotriva Ucrainei, iar acum fără dubii Rusia a acţionat împotriva Ucrainei recunoscând independenţa acestor state, aşa că anunţ prima tranşă de sancţiuni împotriva Rusiei, ca răspuns la acţiunile sale.

Au fost luate colaborare cu partenerii noştrii şi vom continua să impunem sancţiuni, dacă Rusia escaladează. Sunt patru blocuri de sancţiuni împotriva a două instituţii mari Banca Militară şi VEB. Am tăiat Guvernul rus de la finanţele din vest, nu se mai poate împrumuta, nu mai poate acţiona pe aceste pieţe, pe pieţele din Europa şi din Vest, începând de mâine şi zilele următoare vom impune sancţiuni oficialilor şi liderilor din Rusia, ei împart aceiaşi viziune cu Kremlinul.

Din cauza acţiunilor Rusiei am lucrat cu Germania pentru a ne asigura că Nord Stream 2 nu va merge înainte aşa cum a promis. În timp ce Rusia analizează următoarele mişcări şi noi suntem pregătiţi, Rusia va plăti un preţ scump dacă continuă această agresiune, inclusiv sancţiuni mai mari.

SUA vor continua să asigure asistenţă militară Ucrainei, ne vom asigura şi vom întării aliaţii NATO, dacă ruşii nu îşi vor retrage forţele din Belarus voi autoriza şi mai multe măsuri. Vom întări Statele Baltice, acestea sunt mişcări pur defensive, nu avem nici o intenţie să luptăm cu Rusia, încă credem că Rusia nu va merge mult mai departe."

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Câinii latră, ursul trece

    Bla bla,asa a fost intelegerea,va dam o bucata din ucraina,ca si asa nu e a noastra,si voi ne ajutati sa vindem gaze scumpe europenilor...sa mai scoatem si noi ceva

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb