PrestaShop a depăşit pragul de 6.500 de magazine online active în România

S.B.
Companii / 29 mai 2023

PrestaShop a depăşit pragul de 6.500 de magazine online active în România

PrestaShop a depăşit pragul de 6.500 de magazine online active în România şi decide să-şi extindă activitatea locală prin desemnarea unui Country Developer, potrivit unui comunicat al companiei, remis astăzi redacţiei.

În 2021, PrestaShop a înregistrat rezultate fără precedent, cu o creştere a veniturilor de 40%, sprijinite de dublarea numărului de angajaţi ai companiei. Totodată, valoarea vânzărilor generate de cei 300.000 de comercianţi ai săi a fost de 24 de miliarde de euro.

PrestaShop este cea mai utilizată soluţie de e-commerce în Europa şi America Latină. Începând din 2021, compania a intrat în portofoliul grupului italian MBE, cu scopul ca împreună să devină principala soluţie de comerţ, logistică şi curierat pentru magazinele online din întreaga lume. Platforma de tranzacţii comerciale MBE Worldwide (www.mbecorporate.com) se bazează pe 3.150 de centre de soluţii pentru afaceri, în 52 de ţări. În 2022, MBE şi PrestaShop au facilitat comerţul pentru peste 1 milion de clienţi din întreaga lume.

Cu operaţiuni în România încă din 2008, PrestaShop a decis să-şi extindă prezenţa locală în vara anului trecut, prin numirea lui Andrei Zamfirescu în poziţia de Country Developer. Andrei deţine o experienţă vastă în comerţul online şi în logistică, unde vreme de 14 ani a deţinut poziţii de top management.

"Alături de puternicul nostru partener MBE şi de vasta noastră comunitate de membri, dorim să ne consolidăm poziţia de one-stop-shop pentru nevoile retailerilor români. Crescând organic şi continuu în fiecare an, piaţa de e-commerce din România este un teren fertil pentru cei care doresc să-şi consolideze şi să-şi extindă afacerile. Pandemia cu toate limitările ei a fost pentru PrestaShop un impuls pentru a deveni partenerul de încredere al comercianţilor online din România. PrestaShop doreşte să ajungă la peste 10.000 de magazine active în următorii 3 ani, în România, să-şi extindă echipa locală şi să aducă multiple soluţii personalizate de comerţ online, plăţi şi curierat", spune Andrei Zamfirescu, Country Developer PrestaShop în România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3163
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9016
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.8761

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb