Prima Development Group a început lucrările la faza a doua a complexului rezidenţial PRIMA Vista

A.F.
Companii / 7 februarie

Prima Development Group a început lucrările la faza a doua a complexului rezidenţial PRIMA Vista

Dezvoltatorul imobiliar Prima Development Group anunţă demararea lucrărilor la faza a doua a complexului rezidenţial Prima VISTA, un proiect dezvoltat în două faze cu un total de 482 de apartamente, amplasat în nordul Bucureştiului, pe Şos. Fabrica de Glucoză nr. 6-8, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatuli, prima fază a lucrărilor la ansamblul format din patru clădiri cu zece etaje, conectate prin clădiri cu regim de înălţime mai mic, de două etaje, a fost finalizată cu avans de trei luni. 70% dintre unităţile Fazei I şi-au găsit deja cumpărători.

În luna februarie, se va da startul vânzărilor şi pentru studiourile, apartamentele cu 2, 3 şi 4 camere, precum şi pentru penthouse-urile care se află acum în construcţie în Faza II. Prima Development estimează că lucrările din faza a doua a dezvoltării Prima VISTA vor fi finalizate în vara anului viitor.

Ridicat pe un teren de 12.000 mp, în inima celui mai modern cartier care se conturează în prezent pe harta Capitalei, în proximitatea centrelor de business şi comerciale cu tradiţie ale oraşului, PRIMA Vista este cel mai ambiţios proiect al dezvoltatorului. "PRIMA Vista se diferenţiază prin design, funcţionalitate şi atenţia pe care o acordă fiecărui detaliu", explică Adrian Stoichină, co-CEO al companiei. "Conceptul arhitectural particularizează complexul de locuinţe, în sensul că rolul său nu este numai estetic, ci vine în completarea elementelor din interior, pentru a creşte calitatea locuirii", mai spune Adrian Stoichină.

Co-CEO-ul Prima Development Group consideră că interesul cumpărătorilor pentru noua dezvoltare a companiei - evidenţiat de procentul mare de unităţi achiziţionate până acum - se datorează facilităţilor pe care le oferă, gradului sporit de confort şi amplasării avantajoase. Situat la doar 20 de minute de mall-uri, şcoli şi grădiniţe, restaurante şi baruri, clădiri de birouri sau centre medicale, PRIMA Vista va fi, la finalizare, proiectul rezidenţial dotat cu cele mai multe locuri de parcare echipate cu staţii de încărcare fast-charge pentru maşinile electrice. "Pentru faza II avem în plan finalizarea a încă 50 de staţii de încărcare pentru maşini electrice. Vom depăşi astfel numărul celor realizate în faza întâi a proiectului", spune Adrian Stoichină, care precizează că numărul total al staţiilor electrice în acest complex va ajunge la 80.

Echipa Prima Development formată din constructori, ingineri şi arhitecţi premiaţi internaţional pentru primele două proiecte dezvoltate pe piaţa bucureşteană - Boemia Apartments şi Core Timpuri Noi - a imaginat pentru PRIMA Vista o abordare integrată a stilului de viaţă. Astfel, spaţiile comune, precum parcări, holuri, grădini sau spaţii comerciale capătă aceeaşi atenţie ca cele private. Rezidenţii vor beneficia de servicii comerciale sau spaţii unde îşi pot muta afacerile mai aproape de casă. Pentru construcţia de locuinţe s-au folosit materiale premium, iar pentru dotarea acestora, device-uri care au la bază tehnologii inteligente, ce permit o economie de energie de până la 25%. O altă particularitate a locuinţelor complexului este adâncimea generoasă a balcoanelor şi teraselor, ceea ce le transformă în spaţii potrivite pentru luat masa, muncă sau relaxare.

Comunitatea PRIMA Vista va avea la dispoziţie şi două grădini private amenajate de cei mai prestigioşi specialişti peisagişti din România, cu peste 10.000 de flori perene şi 300 de arbori si arbuşti. "Proiectul Prima VISTA este gândit astfel încât să acopere cât mai multe necesităţi ale locuitorilor - de la spaţiu de locuit confortabil, cu utilităţi moderne şi economice, la proximitatea faţă de o zonă verde, dar şi de centre comerciale, medicale, de business sau sport", spune co-CEO-ul companiei.

În acest moment, Prima Development are în lucru, în Capitală, 3.000 de apartamente aflate în diverse stadii de execuţie, o investiţie care se ridică la 200 de milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb