PRIMĂRIA CLUJEANĂ A DESEMNAT CÂŞTIGĂTORUL LICITAŢIEI: Serviciile de emitere şi expediere somaţii şi înştiinţări, asigurate de UTI

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Servicii Financiare / 4 august 2009

Primăria municipiului Cluj-Na­poca a desemnat câştigătorul licitaţiei privind achiziţia serviciilor de emitere şi expediere somaţii şi înştiinţări. În conformitate cu Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, cu modificările şi completările ulterioare, a fost declarat câştigător SC UTI Facility Management SRL cu oferta de 700.000 de lei.

Pe locul doi a fost oferta SC Absolut SRL, Jibou România cu o ofertă de 737.000 lei, iar pe locul trei SC Tipodirect SRL, cu o ofertă de 809.600 lei.

"Clujenii vor primi toate somaţiile şi înştiinţările din partea municipalităţii în plic, cu confirmare de primire, iar Primăria reuşeşte în acest fel să realizeze o economie a resurselor umane şi materiale pe care le implica până acum această activitate. Externalizarea serviciului de tipărire şi expediere a acestor documente face parte din măsurile pe care le-am adoptat pentru a reduce cheltuielile", a declarat primarul Sorin Apostu.

Potrivit unui comunicat de presă, în urma negocierilor cu ofertanţii s-a ajuns la o reducere a preţului cu peste un milion de lei, din valoarea estimată în caietul de sarcini.

În data de 23 iunie 2009 a avut loc deschiderea ofertelor pentru licitaţia publică privind achiziţia serviciilor de emitere şi expediere somaţii şi înştiinţări. Conform caietului de sarcini, valoarea estimată a licitaţiei este de 1.772.650 lei, fără TVA, în baza unui acord - cadru care se referă la emiterea şi expedierea a 322.300 de somaţii şi în­ştiinţări

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb